| memekiki a întrebat:

TPU am nevoie de ajutor, deci e vorba de acelasi baiat despre care am mai vorbit inainte, i-am spus in cele din urma ca-l plac, dar nu am primit un raspuns, apoi a inceput sa ma evite, dupa doua lui m-a vazut cu cel mai bun prieten la trecere, se uita extrem de ciudat si eu nu am mai inteles nimic adica se uita la mine fix, iar eu la el fara sa ne luam ochii unul de la altul, apoi a inceput sa ma salute si sa uite treaba cu evitatul, apoi intr-o zi l-am vazut online si am inceput sa vorbesc cu el, ciudat ca am vorbit exact cum obisnuiam sa vorbim inainte, dar ceva apoi s-a schimbat, era mai retras iarasi, dupa care am aflat ca este impreuna cu una din prietenele mele, care stia ca-l plac dar totusi s-a dat la el, am trecut peste idee deoarece nu am ce sa fac, dar ma doare si ma doare ingrozitor, acum intrebarea mea este urmatoarea, voi ce ati face in situatia mea, ce sa inteleg din ce s-a intamplat, cu fata respectiva este abia de vreo 5 zile sau mai putin, oare am facut eu ceva gresit? va rog sa ma ajutatipuppy dog eyes.nu mai stiu cum sa vindec golul carel simt:-

Răspuns Câştigător
| LaraDésire a răspuns:

Nu ai facut nimic gresit. Ti.ai expus sentimentele si unii baieti nu prea fac fata la sentimentele noastre si cauta o relatie doar pentru distractie. A inceput sa te ignore doar pentru a nu iti face sperante sau pentru a.ti arata ca el nu simte ce simti tu pentru el. Stiu ca doare dar cel mai bine ar fi sa cunosti alt tip pentru ca atunci cand nu te astepti apare ceva bun. Si golul pe care il simti l.ai putea umple alaturi de mama ta sau prietenii tai.

1 răspuns:
| Aasdfghj a răspuns:

Dc nu vb cu el? intreaba-l daca si el t place.