| EeeDDaaa a întrebat:

TPU am nevoie de ajutor. Deci,maine am doua luni decand sunt impreuna cu un baiat si nu stiu de ce,mi se pare ca ma inseala. I-am cerut id-ul si parola facebook si n-a vrut sa mi le dea si ma gandesc ca asa as putea afla. Dar cum sa fac sa-i aflu id-ul si parola,id-ul l-as putea afla,dar cum ii aflu parola si daca-i sparg contul, nu conteaza, vreau sa aflu cu cine vorbeste...este o fata si cand aduc vorba de ea se cam aprinde si acum o saptamana s-a plimbat cu ea si cand i-am cerut explicatii,s-a cam balbait si mi-e teama, cum sa fac? Va rog mult de tot, ajutati-ma! Va rog mult, multumesc!

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Trecand peste faptul ca esti nesimtita cerandu i contul si parola de facebook, asta da doar dovada ca nu ai incredere in el si nu ii respecti intimitatea, nu ai sa reusesti niciodata sa spargi conturi de facebook. Inginerii aia sunt un pic mai bine pregatiti si informati in ceea ce priveste securitatea unui server web decat o pustoaica deloasa pe "iubi"

| wildthing a răspuns:

In primul rand, spargerea unui cont de facebook (in speta) este infractiune. In al doilea rand, esti de speriat. Eu nu cred ca as rezista intr-o relatie cu o fata ca tine, nici macar o zi...as fugi mancand nori. Cum adica sa iti dea parola? Contul acela e al lui si doar al lui. Daca nu ai incredere in el, ii spui "pa" si cu asta basta...nu te apuci sa-l cauti si in coor, ca sa vezi daca te inseala.

| Miladincaa a răspuns:

Inteleg cum te simti, dar totusi incearca sa te calmezi si sa analizezi putin situatia. Nu poti sa dai buzna in viata privata a cuiva, nici tie nu ti-ar placea sa faca el asta. Cu toate ca unii baieti nu tin cont de " intimitatea " de pe conturile de socializare si le spun iubitelor parolele fara ca macar sa clipeasca, nu toti sunt la fel! Nu are sens sa incerci sa ii spargi contul, chiar daca ai reusi nu merita atata bataie de cap. Daca intr-adevar vrei sa alfi ce e intre el si fata respectiva sunt si alte mijloace sa faci asta. Sigur este posibil sa ai deja o proba impotriva lui, faptul ca se balbaie cand vine vorba de ea. Asta poate insemna multe, dar totodata poate sa nu fie ceva important. Din punctul meu de vedere ai doua variante:
1. Sa incerci sa il spionezi putin, (chiar daca pare ceva desprins din filme, poate fi chiar foarte eficient) iar daca nu vrei sa o faci chiar tu poti sa rogi un prieten/ o prietena sa te ajute ( ar fi chiar indicat sa rogi pe cineva pe care nu-l cunoaste, asa el nu isi va da seama prea usor ca e urmarit).
2. Ai putea sa ai o discutie sincera cu el si sa ii spui ce banuiesti, daca nu va avea nimic de ascuns iti va raspunde cu calm si rabdare la intrebari. Dar daca in schimb va deveni nervos si uritat, va incepe sa nege cu vehementa si te va acuza ca esti nebuna sau paranoica... Poti fi sigura ce exista ceva si ca probabil el nu vrea sa recunoasca.

| dadine a răspuns:

Lasa-l, devii ceea ce nici tu vrei sa devii si gandeste-te ca nu are rost. Esti tanara, n-are rost sa te stresezi pentru asta. Daca ai o banuiala si s-a ajuns la asta atunci clar e ceva putred in Danemarca asa ca nu te mai rani. Lasa-l, nu merita stresul.

| Aasdfghj a răspuns:

Nu ti se pare ca esti cam disperata? Ai speriat saracul baiat. Fiecare avem nevoie de intimitatewinking Parca deja te crezi sotia lui si ii ceri socoteala. Daca nu ii dai si cu matura sau tigaia in cap, degeaba.

| Denymdfk a răspuns:

Eu zic sa te linistesti. Daca el te inseala atunci nu merita sa te agiti, are balta peste... ohoo si cat! Daca nu incearca sa nu-i dai impresia ca "esti disperata" detaseaza-te un pic happy chestiile astea se intampla si la case mai mari laughing

| Arsius a răspuns:

Esti din alt film, prietena...

| viobot a răspuns:

Am gasit site-ul asta, poat ete ajuta. http://parolafb.blogspot.ro