| Raduuuuuu a întrebat:

TPU am nevoie de ajutor crying(! Plac o fata foarte mult am ajuns sa fiu disperat dupa ea.Un coleg de clasa o place(nu sunt chiar sigur dar din cate imi mai zic alti colegi cred ca o place), faza e ca colegul meu care o place imi este prieten bun.
Nu stiu ce sa fac imi vine sa-l bat pe colegul meustraight face...Am inteles ca el sta pe invizibil la mess doar ca sa vorbeasca cu ea(si eu am facut asa dar de 1 saptamana nu am mai vazut-o online).Nu stiu ce sa fac.
Cum sa o atrag cu ceva ce sa fac, va rog ajutati-ma repede.Azi cand am fost la Palas [un mall] mi-au zis colegi ca el o place acum am ajuns acasa si nu mai stiu ce sa fac crying :@:@:@:@
Parca la-s bate cand incepe scoala ziceti-mi ce sa fac straight facestraight facestraight facestraight face sad... Dati-mi niste sfaturi cum sa o atrag, sa fac ceva
Incep sa devin gelos si asta nu e bine pentru ca ma infuri si cand ma infuri straight facestraight face chiar nu e bine
P.S. am inceput sa fumez din cauza stresului [la varsta mea nu e bine am 12 ani straight face ]
Sunt disperat va rog ajutati-ma straight facestraight face :@:@ straight face

7 răspunsuri:
| Mookie a răspuns:

Salut! Răducu' tatii, la vârsta asta nu există iubire, există doar o obsesie prostească asupra altei persoane de sex opus. La vârsta asta singurul lucru pe care îl iubeşti este iubirea. Ai auzit şi tu că "aşa e la modă" şi încerci să faci şi tu asta. Eşti destul de tinerel ca să încerci astfel de lucruri, mai ales să fumezi şi să te baţi, plus de asta, degeaba "iubeşti" dacă nu eşti iubit. Cum poţi fi gelos pe cineva care nu îţi aparţine din niciun punct de vedere?
Dacă de la vârsta asta ai nervi şi te înfurii, mă-ntreb oare, când vei creşte, cum vei mai suporta atâţia nervi, atâta furie?
*Sunteţi prea mici la vârsta asta să iubiţi, vă faceţi obsesii şi iluzii prosteşti după care o să ajungeţi să regretaţi aceste clipe!
Eşti prea puţin informat cu privire la iubire.
Trăieşte-ţi copilăria!

| ajutorul3zz a răspuns:

Daca vrei parerea mea iti zic: eu am fost obsedat dupa una cred ca eram nebun dupa ia uite cum am reusit sa ies la o limonada: i-am cerut adresa de mes mai intram pe facebook mereu o salutam cand intra la scoala o mai ajutam de exemplu : inainte sa plece ii aduceam geaca decate ori era suparata ii ziceam ca nu-i nimic si uite tot asa si am reusit sper ca te-am ajutat

| Mahmurul20 a răspuns:

Frate prima oare iti zic sa lasi tigara, nu e bine e pintre cele daunatoare lucruri.Si calmeaza-te nu trebuie sa fi disperat inteleg ca o placi foarte mult dar nu trebuie sa te bati cu un prieten bun pentru ea.Incearca in schimb sa vorbesti cat mai mult cu ea sa stai mai mult pe langa ea totusi sa ai o limita sa nu ajungi sa-i fi salos si pe parcurs sa o intrebi daca ii place de tine si deastea.Alta idee chiar nu am...ehhh complicat! Bft la mahmureala!

| Lina0309 a răspuns:

Iti dau parerea mea de fata: las-o balta, fata aia nu te place si nici n-o sa te placa.Cred ca mai degraba il place pe prietenul tau, daca zici ca vorbesc pe mess si deastea.Si acum sa-ti zic si motivele pentru care nu cred ca te place: in primul rand, e posibil ca ea sa stie ca tu fumezi ( in cazul in care nu i-ai spus ) si de obicei fetelor nu le plac baietii care fumeaza de la varsta asta.In al doilea rand, daca te-ar placea si ea ti-ar da mai multe semne.winking.Dar daca tot vrei sa insisti, eu iti recomand sa deveniti cei mai buni prieteni, sa fii amuzant si spontan, uimeste-o.

| Man_Eduard_1996 a răspuns:

Si eu imi caut iubita dar nu pot ca nimeni nu ma baga in seama doar unul cu care am fost la camin.asa ca voi face asa cand vine la mine nu vorbesc cu ea nu ma uit la ea si am terminat balciu.asculta! daca o placi foarte mult dupa un an o sa o urasti foarte mult vezi? o sa fie inversul dupa un an opusul o sa vezi. pa pa funda?

| Nicoleta1996 a răspuns:

Nu trebuie sa fi gelos si nici sa nu iti dea prin cap sa fumezi mai ales la varsta ta, te-ai gandit poate fetei nu ii place de tine. Nu trebuie sa iti faci dreptate cu bataia si mai ales ca este coleg cu tine. Gandeste-te la consecinte. Cea mai buna este comunicarea. Incearca sa vorbesti cu ea despre situatia asta este cel mai bine

| TrollSoftly a răspuns:

Vaiiiii, vorbiti frumos cu bietul copil, nu-l enervati ca poate se transforma intr-un animal de ucis :O, auzi cica: "chiar nu e bine". Copile du-te si joaca-te mario si lasa fetele, tigara si nervozitatea ca astea nu-ti fac bine la varsta asta. Doamne laughing copii din ziua de azi...