| andenda a întrebat:

TPU am nevoie de ajutor. stiu, ati auzit intrebarea asta de o gramada de ori si v-ati saturat sa raspundeti. dar imi place un tip. eu cu un an mai mare ca mine. e cu mine in liceu si am vorbit pana acum de cateva ori pe hol. o stiu pe o fata in clasa lui si am mai mers la ea saptamana asta. faza e ca imediat vine vacanta si nu cred ca o sa il mai vad asa de mult. deci va rog ajutati-ma mai am o singura saptamana sa il fac sa ma placa sau macar sa fie interesat de prezenta mea. mentionez ca e prietenos.

dau funda!

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Tu il cunosti, el te cunoaste dar nu a facut clasicul primul pas, asadar nu este interesat de tine sau nici el nu este capabil de un fapt asa maret.

| andenda explică (pentru neutrino):

De fapt tocmai ca el a venit la mine si a vorbit cu mine primul, altfel nici nu il observam

| Lorena7712 a răspuns:

Daca e prietenos, poti vorbi cu usurinta cu el. Deci, nu inceta sa rupi convorbirile cu el. Zambeste-i happy Zambetul e cel mai frumos accesoriu. Fi prietenoasa si dulce.
Funda?puppy dog eyes

| Ivanovicius a răspuns:

Intra in vorba cu el cat de repede poti. Pana vine vacanta sa fiti deja buni prieteni. Si apoi va veti intalni, daca stie ca esti de treaba. Va vrea si el sa te vada. Nu rata sansa!

| TPUuserTPU a răspuns:

Sfatul meu e sa incerci sa-i dai de inteles ca il placi... Cum? Pai incearca sa-i zambesti mereu cand te intalnesti cu el, intereseaza-te de starea lui, si in primul rand, intreaba-i niste colegi de-ai lui daca are prietena.
Sunt multe metode, poti sa-i spui ca-l placi face-to-face dar poti sa-i dai si un bilet de dragoste in ghiozdan anonim, trebuie sa fi putin misterioasa, si dupa ii spui ca tu ai fost expeditorul biletelului.
Intra mereu cu el in vorba si incearca sa vorbiti doar lucruri comune, astfel o sa va simtiti amandoi bine.
Sper sa reusesti sa-l cuceresti.
Bafta si sa nu spui cum a iesit big grin