| supermari10 a întrebat:

TPU, am nevoie de niste sfaturi, m-am despartit de iubita mea,iar eu ca sa n-o fac sa sufere am tot incercat sa o ajut sa ii vorbesc, pana cand a devenit indiferenta si rece cu mine, imi tot spunea care e treaba mea..ca i-am spus adio si toate rautatile mi le spunea...,relatia nu mergea atat de bine,iar ea ma tot tinea in:nu am nevoie de nimeni,dupa care am aflat ca vorbea cu un tip,care tot incerca sa fie cu ea,incearca sa-i spuna ca nu am fost pentru ea,o mintea in toate felurile si prostuta incepea sa creada,iar eu ma oftic,extrem extrem de mult,pentru ca i-am facut mult bine,iar eu pun repede la suflet,e totul pentru mine, am reusit sa ma impac cu ea, iar eu simt mereu nevoia sa stau cu ea sa petrec tot timpul cu ea..asa m-am invatat,iar ea dabea ce-mi raspunde insa nu mai tine legatura cu baiatu ala, ce pot sa fac sa inteleg situatia,, ma tot framanta ca vorbea cu tipu ala si se intelegeau..pana la urma ne despartisem dar nu-mi convine sa dea de unu si sa uite tot de mine,ce sfaturi aveti, pun prea mult la suflet orice,nu sunt indiferent si rece deloc, uit de raul pe care mi-l face si nu pot fi rece, am nevoie de pareri,

1 răspuns:
| Voinea_Daniel_1998 a răspuns:

Te rog da-mi funda!
Deci, poti sa încerci sa vorbesti cu ea mai mult timp, sa o scoți in oras, dar sa nu aduci vorba de bărbatul cu care vorbea si când e mai fericita ca niciodata (dar sa fiti acasa si sa fie fericita) intreab-o de ce vorbea cu acel om si daca ar vrea sa stați mai mult împreună, sa va distrati si sa încerci după asta, cand o sa vorbesti cu ea, sa uiți ca a vorbit cu el si sa te prefaci ca bărbatul ala nu exista.
De asemenea, trebuie sa nu mai vorbesti nici o data despre acel bărbat.