Ok. Deci, in primul rand daca te cheama pe afara, radeti, va distrati etc etc inseamna ca te vede ca pe un prieten si nimic mai mult!
In al 2-lea rand fetele tinere cauta baieti rai! Le plac vagabonzii, sa stea cu nasul pe sus si sa se creada superioare ca nu se poate lua nimeni de ele. Deci daca esti dragut cu ea nu rezolvi nimic. Trebuie sa fi rau cu restul! Sa ii iei apararea, sa te iei de lume daca o insulta si asa mai departe. Trist, nu? Fundita?
Pai sa vedem
Eu stau cu un baiat ca sa fiu iubita(fara porcii care vor doar sex...ii URASC), pretuita, respectata(nu sa ma injure in ultimul hal)si protejata. Poate ca ea e altfel.Nu suntem toate la fel. Poate a trecut printr-o relatie care nu a mers bine si inca sufera.
Pai depinde de la fata la fata, sper ca realizezi ca daca eu iti spun ce ma face pe mine sa stau cu un baiat nu inseamna ca o s-o faca si pe ea, dar in orice caz daca nu esti badaran si daca nu te gandesti decat la sani mari si cum sa ti-o tragi mai repede, cred ca esti ok, in principiu pe majoritatea fetelor le deranjeaza asta, dar am mai spus ca depinde de la fata la fata, oricum ar fi succes!