Nu știu dacă te „aburește" sau doar te amețește, însă în mod clar îi convine situația.
Spune-i că dacă tot e divorțat, ar putea să te ia să stai cu ei acolo, ia vezi, ce spune?
Să aștepți 6 ani? Ce?!? Să facă el 50 și tu 30? Tu nu vrei să ai copii?
Cască odată ochii și mintea și analizează situația.
Halele maica sfantaa fetelor? voi sunteti gerontofile? numai bosorogii va plac? nu va mai plac tinereii?
Diferenta de varsta e foarte mare dar iubirea te face irationala, asta nu isi poate garanta nimeni vei afla singura
Draga mea, parerea mea este ca te abureste. Oricum, nu inteleg de ce ar sta cu fosta nevasta sub acelasi acoperis :?
Faza e ca ar trebui sa pui piciorul in prag TU, daca el nu reuseste. Spune-i ca renunti la el daca nu renunta el la ea. Da-i exemplu, daca tu ai locui impreuna cu fostul, cum s-ar simti el. Daca nici asta nu merge, desparta-te de el, clar nu-i de tine. Si eu mereu am considerat ca varsta a contat putin mereu. El a trecut prin atatea la viata lui, iar tu, la o varsta asa frumoasa, frageda, e pacat sa ti-o pierzi cu el, care e mai in varsta. Dar acum eu nu am dreptul sa-ti interzic sa te intalnesti cu barbati de genul. Trebuie doar sa fii mai hotarata in ceea ce-l priveste pe barbatul acela de 43 de ani. Sa-i zici ce vrei tu de fapt. Daca te iubeste cu adevarat, cum ti-a demonstrat, cu siguranta ca te va asculta daca vorbesti serios. Nu la telefon, mesaje sau ceva gen. Face-to-face. Asa se face.
Bafta in continuare in dragoste si alte domenii!