Uite fata. dupa cum te-a luat e clar ca vrea doar sa profite pe moment. daca si tu vrei acelasi lucru,mergi la el, daca nu, stai cuminte ca o sa-ti frnga inima
funda:*?
Nu accepta e un pas important in viata ta si trebuie facut cu un persoana pe care o iubesti mult, si incearca sa slabesti realtia cu tipul ca poate sa ti se intample ceva, vorba ta, sa te violeze sau mai stiu eu ce, daca tot are fantezii cu tine respinge-l de acum :* sper ca am fost de ajutor. ai mare mare mare grija :*
Pai daca baiatu te vrea si il vrei si tu...atunci liber la program...dar daca nu vrei si mai esti si virgina sfatul meu e sa nu o faci doar ca sa ii faci lui pe plac.Cius
Nu intreb"cati ani ai ai"deoarece nu e treaba mea sau a alt cuiva, insa daca ai varsta sub 16, 17 ani atunci nu iti recomand sa faco s*x cu baiatul ala dar daca tu nu vrei atunci se schimba treaba.Depinde si de tine dar si de al zii ce crezi despre S*X-UL cu el.
Pisi:* uite nu te du numa insotita de o pretena sau asa ca nu i ca sa te risti dca vrei te poti intalni sati arate nu stiu ce intr-un parc de ex ca acolo sunt multi oameni si ...adica hei poate doar glumea
Mai daca ai peste 16 ani du-te o sa fie cat de cat placut si eu mai mare si cu experienta sper daca esti mai mica zi ca ai treaba sau chiamal tu afara sa nu apuce el sa te cheme primul.
Nu te duce! Dar depinde de baiat daca e mai de treaba si glumet poate a glumit daca te intelegi bine cu el! Dar totusi eu una nu masi duce