| BlackStar99 a întrebat:

TPU,am o intrebarebig grine ce tote fetele se uita la FUNDUL baietilor?
Si aici mereu vad:"Eu prima data la un baiat vad ochii,FUNDUL, si alte parti ale corpului."
Pai de ce?
Astept raspunsuri serioase

9 răspunsuri:
| GabrielaBtw a răspuns:

Paai nu toate fac asa si in plus unele se uita la fund ca sa vada daca au portofel si daca portofelul este plin (plin cu bani)! Asta e explicatia mea

| DeeaD1 a răspuns:

Sincer,si eu o fac laughing nu cred ca exista un motiv anume...pur si simplu o fac.

| Burlacu006 a răspuns:

laughing prima oara cand aud chestia astalaughing deci fetele se uita la fundu nostrulaughing ca noi ne-am uitat destul la avlostru nu?laughing

| ancuti a răspuns:

Au fundul bombat nu poti rezista tentatiei

| sergiUZzzzz a răspuns:

Stai linistits si noi facem la fel;-)

| sergiUZzzzz a răspuns:

Stai linistita si noi facem la fel;-)

| Hakuouki a răspuns:

Pentru ca trebuie sa se uite si ele la anumite forme cand ne aleg...n-ai patratele, un fund sexi te salveaza.

| Blamely a răspuns:

Pentru că, la nivel psihologic vorbind atracția sexuală se bazează pe diferențele dintre sexe. Iar fundul e destul de diferit la bărbați decât la femei, știi la ce mă refer prea bine.

| RedDeath a răspuns:

Daca esti cu fata, cum Doamne sa iti vedem fundul?!
Nu toate fetele se uita la fund! Altele se uita la umeri, constructia corpului, care conteaza mai mult decat fundul. Daca il ai imens, poate iese prea tare in evidenta, dar altfel, nu cred ca asta e prioritar. Deci, nu pot explica din moment ce nu fac asa.