| catalin123123 a întrebat:

TPU am o intrebare eu si prietena mea de 17 ani am facut ceva intim si vreau sa va intreb ca am scos la timp inainte sa imi iasa sperma dar cred ca i-am lasat putin poate sa aiba un copil

10 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Daca era in perioada fertila, cu siguranta ca peste 9 luni vei fi tatic.

| corbulalbrosu a răspuns:

Bineinteles ca DA, insa doar in cazul in care acel ceva intim a fost intretinut intr-una dintre zilele perioadei fertile. In caz contrar poti sa fii linistit si fericit ca cel putin de aceasta data ai scapat cu fata curata. Joaca voastra cu "focul" s-ar putea sa va "parleasca" la un moment dat, daca nu va veti informa din timp si in mod corect in ce conditii se poate naste o noua forma de viata. Sanatate si daca se poate.....mai multa minte!

| rtwertgedgwetw a răspuns:

Da desigur tot este posibil deoarece fiecare contact sexual poate duce la insarcinare deoarece pe varful... se afla sperma))

| GoodLucifer a răspuns:

Pai intreab-o daca nu a consumat pastile, pai pentru ce sunt prezervativele mai? sigur, tatal tau va fi bunic...

| BO0Gdan a răspuns:

Stai linistit eu fac mereu sex neprotejat cu partenera mea si in 10 luni de zile nu a ramas bine am si o calitate a spermei mai slaba si poate de asta dar daca ai scos-o la timp si nu ai ejaculat in ea e totul ok dar daca ai scapat si o mica picatura ar trebui sa ii spui sa isi faca un test de sarcina daca ii intarzie menstruatia

| MihaiDD a răspuns:

Daca iti e teama du-te si ia o pastila de a 2-a zi. E 50 de lei, merge in 3 zile de la contactul sexual dar poate fi luata doar odata la 6 luni.
Problema nu e ca o sa ramana neaparat, e foarte putin probabil si daca era in perioada fertila(20%), problema e ca o sa tremuri de frica in fiecare noapte pana ii vine ciclul si e groaznic.
Odata cand am avut o teama de genul i-a intarziat prietenei 2 saptamani, nu-ti imaginezi prin ce stari am trecut. Pentru linistea ta si a ei mai bine ii dai pastila si data viitoare cumpara prezervative, ce naiba. 10 lei 10 bucati la Lidl daca iti e de bani

| kandaraki a răspuns:

Too young to have sex, too stupid to have sex, so my advice is - read a book, do not make sex

| grab a răspuns:

Slabe sanse! sa nu mai faci asa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Să aveţi*

| adi2003 a răspuns:

Frate imi parea rau sa iti zic da trebuie sa te duci sa cumperi pemparsi si patut vreau sa fiu eu nas