Eu acum iti spun din perspectiva unui baiat: daca nu poti inseamna ca inca il mai iubesti sau iti pare rau de ce a fost si ce a ajuns, insa, te poti opri pentru un moment, gandeste-te la ce a fost mai frumos cu el si in secunda urmatoare promite-ti ca treci peste asta cu capul sus, asa cum sunt sigur ca a trecut si el, tine minte: "Daca doi iubiti raman prieteni, inseamna ca se iubesc in continuare sau nu s-au iubit deloc!" daca ati ramas prieteni, nu este grav, insa poate tu in continuare il mai iubesti dupa cum am zis, trebuie sa petreci timp in afara lui, cel putin, eu asa as face, sper ca am ajutat!
Fiecare dintre noi avem propriul trecut fara de care nu putem exista. Nu-l putem sterge, nu-l putem modifica. Sentimentele tale fata de fostul iubit se estompeaza in timp dar trebuie si tu sa intelegi ca orice relatie are si un sfarsit si ca drumul tau este spre inainte, cu amintiri cu tot.
Banuiesc ca nu va mai vedeti, ceea ce e un lucru bun(ar ingreuna si mai mult lucrurile daca l-ai si vedea des). cred ca cel mai bine ar fi sa iti ocupi timpul cu altceva, sa ai mereu o ocupatie incat sa nu iti mai ramana timp sa te gandesti la el.este greu sa uiti pe cineva daca va leaga amintiri pe care le consideri frumoase. apropo, mai e o vorba, daca nu poti sa scoti pe cineva din inima ta, inseamna ca acolo ii e locul.nu exista nici o sansa de impacare? cu intrebarea asta trebuia sa incep.ar fi aiurea sa va iubiti amandoi si sa nu fi-ti impreuna, nu? daca raspunsul daca v-ati mai putea sau nu impaca e negativ, atunci urmeaza un drum lung(dupa parerea mea) de a incerca sa il uiti.cea mai buna solutie in cazul asta este sa iti impui foarte serios sa nu te mai gandesti la el. evita sa asculti melodii de dragoste sau filme de dragoste pentru ca asta o sa iti aminteasca de el. daca tot vrei sa asculti muzica, e perioada colindelor...