Copile tu gandesti? ai 15 ani, esti un pusti ) ce naiba nevoi la varsta asta? chiar ma amuzi. Eu zic sa lasi fata in pace si sa nu mai pui presiune pe ea pentru ca acea fata iti zic eu ca nu o sa vrea nici dupa 1 an daca e fata cinstita. Traiti-va copilaria fratilor, abia v-a dat parul la fund si va ganditi la asa ceva. Jalnic!
Singura ta nevoie e sa consulti un psiholog cat mai urgent sau un alt sfat du-te la prostituate si te tin ele ocupat pana faci 6 luni de relatie cu fata.Succes!
Daca o iubesti cu adevarat, respecta-i dorinta si ai rabdare sa-ti spuna ea cand este pregatita pentru sex.
Bai daramatule! Tu ai 15 ani o cunosti pe Gicuta asat de 2 luni si vrei sa i-o pui? Esti pe sistem? Vrei sa bagi carnita la shaorma?
Du-te bai baiatule si vezi-ti de viata ta de adolescent si lasa savarinele ca daca te prind parintii fetei te omoara in bataie.
15 ani sex! Nu vrei sa stii ce ti-as face eu daca ai fi baiatul meu.
Stii cum se spune, dragoste cu forta inseamna viol, deci cel mai bun lucru ar fi sa deschizi de multe ori subiectul asta, sa ii spui si tu mai multe lucruri sa ii mai treaca din "frica" asta.
Tu n-ai ce face la 15 ani ma? Ce nevoi ai tu?) Ati luat-o razna cu totii. noua generatie e la pamant!