Te-ai gandit ca poate are si el alte probleme? Crede-ma ca nu tu esti prioritara in viata lui, chiar daca esti o persoana foarte importanta. Nu cred ca el vrea sa-ti faca una ca asta, dar poate nu are de ales. Trebuie sa te gandesti si la el si in aceste momente, mai ales in aceste momente, sa-i fi alaturi. Incearca sa-l sustii si sa-i spui ca totul va fi bine.
Probabil are probleme familiale...as zice sa il uiti si sa treci mai departe. Relatiile la distanta nu merg din pacate
De ce sa nu mearga relatiile la dinstanta? asa vrei tu sa zici da nu e mereu asa... Uite eu zic sa incerci sa vorbesti cu el sa vezi de ce se muta, pana la urma tot o sa iti zica si daca e pentru ca v'ati certat o sa se razandeasca...
Nu merg relatile la distanta. O vezi odata la juma de an sau la cateva luni? chiar si din 2 in 2 saptamani daca o vezi ce e aia? Trebe zilnic sa va vedeti sa mai discutati va plimbati daca e sa fiti impreuna, altfel nu poti zice ca esti de 2 ani cu ea pentru ca in aia 2 ani, cumulat, tu poate nu ai fost decat 1 saptamana impreuna cu ea. Nu tine, pur si simplu nu tine
Uite...situatia mea.O sa fie in alt oras dar o sa ne vedem in fiecare weekend si in vacante in fiecare zi.deci...de ce nu ar merge, eu zic ca otul e posibil daca e vointa si iubire adevarata
Nu merge. O sa fie in compania altor fete si o sa fie o presiune psihica, daca esti in oras stie ca te poate vedea si sai treaca gandurile de inselat, asa fiind luni marti miercuri si stie ca te vede numa sambata a zice ca un sarut nevinovat nu conteaza si tot asa, sa nu vorbim dacai place sa bee si mai merge la o petrecere cu fete bete si vulnerabile...
beausingurlamasamea întreabă: