| djbdkjfkdjfkjdkfdfkdsvhfsdhbvbhjvgbdsfg a întrebat:

Tpu..Am o problema.din cauza liceului ma tot cert cu prietenul meu. avem 7 luni frumoase si ne intelegem minunat dar cand se intampla ceva la liceu.cu colegii de ex daca se dau la mine el spune sa-i spun.I spun, sunt sincera cu el si mereu imi intoarce totul ca si cum as fi eu de vina..incepe sa fie trist si sa nu mai vorbeasca cu mine.Nu vreau sa-l pierd pentru niste prostii..cum sa fac sa fie bine? ..sunt sincera dar totusi gresesc.sad

Răspuns Câştigător
| Mann02 a răspuns:

Trebuie sa il faci sa inteleaga ca tu esti pentru el indiferent de ce se intampla, explica-i ca tu nu ii poti opri pe colegi sa se dea la tine, dar nu le dai nici o sansa, asta inseamna ca esti pentru el...

2 răspunsuri:
| Elvina a răspuns:

Știu cum e să ai un prieten care se supără din orice. Vorbiți deschis. Întreabă-l ce nu-i place din acțiunile pe care la faci. Doar așa te vei lămuri și vei ști cum să acționezi pe mai departe.

| ZambesteRoxyTeIubeste a răspuns:

Pai vorbeste cu colegii tai sa nu se mai dea la tine, si totusi nu-i mai spune lui chestiile astea ca il vei face si mai gelos si din cauza geloziei se despart multe cupluri si casnicii frumoase, ai grija si multa bafta :*