Nu e adevarat.Nu trebuie sa te simti neglijata. Chiar daca nu ai iubb ai o gramada de prieteni care tin la tine
Nu trebuie sa te simti singura, aminteste`ti de momentele in care prietenii ti-au sarit in ajutor
Iar. in privinta faptului ca nu ai iubb... pff. ziceai ca multi te plac ... deci esti o persoana iubita .vei avea un iubb cand va fi timpul
Lasa ca vine si acel moment nu te alarma ai tot timpul sa dai peste persoana iubita.
Stai linistita.
mai ai atatea de vazut...si oricum,la ce un prieten, sa sa-ti bata joc.
"dupa baiat si autobuz, sa nu alergi niciodata...caci dupa 40 min vine altu` "
asa ca acesta nu este un motiv de ingrijorare, poate ei sunt mai timizi...asa ca nu mai planga pentru orice; 0
Acorda-i unuia (de care iti place si te place si el) atentie iar restul o sa faca automat un pas in spate. El trebuie doar sa isi dea seama ca il placi si el te place si sa te intrebe. Daca nu o face... ghinionul lui!
Pai nu sunt facuti ca sa fii cu ei ca incearca sa iti alegi calea, gaseste altul nu mai umbla dupa ei nu stiu eu asa zicc nuprea stiu dar asta e raspunsul de la mine nu stiu daca aceea
tin prea mult la tine cred ca esti o fata frumoasa trebuie sa ai tot ce e mai bun nu? ca fa ce zic si eu am trecut prin asta cu un baiat Abel il cheama dar tot suntem impreuna