Bineinteles ca te place,tu nu vezi?
De ce ar face atunci toate lucrurile astea? Ce-ar avea atata de vorbit cu tine?
Daca nu te-ar place, l-ai vedea vorbind cu alta!
Folosesteti creierul, ca ai!
El ma striga Nevasta iar fratele lui cumnata dar daca eu vreau ceva orice imi ia...intr-o zi toti mancau visine in afara de mine si el si fratele lui nu a vrut sa imi dea si i.am zis M... vreau si eu visine (era o curte cu visini desi omul acela daca ne prinde ne duce la politie) si a zis bine si el era in varful visinului ca sa imi aduca mie si imi pune tot feluri de alinturi.
The best Deci da te place
El ma striga Nevasta iar fratele lui cumnata dar daca eu vreau ceva orice imi ia...intr-o zi toti mancau visine in afara de mine si el si fratele lui nu a vrut sa imi dea si i.am zis M... vreau si eu visine (era o curte cu visini desi omul acela daca ne prinde ne duce la politie) si a zis bine si el era in varful visinului ca sa imi aduca mie si imi pune tot feluri de alinturi.
The best part Da te place mai
Nu.doar ii era pofta de visine ))) Te place mai.Provoaca-l si iti va cadea in brate.Succes
si daca noi nu iti zicem ce se intampla? intreaba-l fato pe el sau fel pe el sa iti zica, da oricum iti zic eu... e in limba dupe tine
Multumesc de raspunsuri.dar mai este o problema mama nu il sufera.si el este mai glumets si imi e ca daca ii spun sa nu spuna la toti si chestii dastea.si chiar daca voi nega nu stiu daca ma vor crede totsi...deci mai vreau pareri
anonim_4396 întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: