| liliana_8221 a întrebat:

TPU am o problema eu vb cu un baiat de la mine din sat foarte des de la un timp inainte nici "Buna" nu ii ziceam si acum daca nu il salut eu pe el sau el pe mine ne suparam si ieri am vorbit vreo doua ore cu aproximare daca nu mai mult si a vnt pe str cu fratele lui(el are un frate geaman) si eram mai multi un var de al meu care imi este ca un frate si imi stie toate secretele si mai asteptam sa vina cativa da fratele lui spune:"Ba daca nu au vorbit astia azi 2 ore daca nu mai mult zici ca sunt indragostiti" si el nu a zis nimic dar eu cum sunt mai tare in gura i-am spus:"Si ce mha te oftici ca nu am vorbit cu tine?" si a incercat sa ocoleasca subiectu iar fratele lui si cu varul meu radeau ca m-am luat de el(dar daca de ei se ia cineva imediat sar pentru ei si ei pentru mine love struck ) am uitat sa mentionez ca el ma striga Nevasta iar fratele lui cumnatahee hee dar daca eu vreau ceva orice imi ia...intr-o zi toti mancau visine in afara de mine si el si fratele lui nu a vrut sa imi dea si i.am zis M... vreau si eu visine (era o curte cu visini desi omul acela daca ne prinde ne duce la politie) si a zis bine si el era in varful visinului ca sa imi aduca mie si imi pune tot feluri de alinturi.
Intrebarea este:
Credeti ca ma place?

8 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Bineinteles ca te place,tu nu vezi?
De ce ar face atunci toate lucrurile astea? Ce-ar avea atata de vorbit cu tine?
Daca nu te-ar place, l-ai vedea vorbind cu alta!
Folosesteti creierul, ca ai!

| Roberta a răspuns:

El ma striga Nevasta iar fratele lui cumnata dar daca eu vreau ceva orice imi ia...intr-o zi toti mancau visine in afara de mine si el si fratele lui nu a vrut sa imi dea si i.am zis M... vreau si eu visine (era o curte cu visini desi omul acela daca ne prinde ne duce la politie) si a zis bine si el era in varful visinului ca sa imi aduca mie si imi pune tot feluri de alinturi.

The bestrolling on the floor Deci da te place laughing

| Roberta a răspuns:

El ma striga Nevasta iar fratele lui cumnata dar daca eu vreau ceva orice imi ia...intr-o zi toti mancau visine in afara de mine si el si fratele lui nu a vrut sa imi dea si i.am zis M... vreau si eu visine (era o curte cu visini desi omul acela daca ne prinde ne duce la politie) si a zis bine si el era in varful visinului ca sa imi aduca mie si imi pune tot feluri de alinturi.

The best part rolling on the floor Da te place mai laughinglaughingrolling on the floor

| Phutui a răspuns:

Mama, ar fi bine sa iti pui ideile in ordine.ca is oarecum dat peste cap

| Marius21George a răspuns:

Nu.doar ii era pofta de visine laughing))) Te place mai.Provoaca-l si iti va cadea in brate.Succes

| Dolceboy a răspuns:

laughinglaughinglaughing si daca noi nu iti zicem ce se intampla? intreaba-l fato pe el sau fel pe el sa iti zica, da oricum iti zic eu... e in limba dupe tine rolling on the floorrolling on the floor

| liliana_8221 explică:

Multumesc de raspunsuri.dar mai este o problema mama nu il sufera.si el este mai glumets si imi e ca daca ii spun sa nu spuna la toti si chestii dastea.si chiar daca voi nega nu stiu daca ma vor crede totsi...deci mai vreau pareri

| Patry_1402 a răspuns:

rolling on the floor Ce amuzanta esti laughinglaughinglaughing Ce pot spune e ca Da te placewinking