| DANIEL3333422 a întrebat:

TPU am o problema grava.Sunt baiat si chiar daca am 14 ani jumate am 1.50m si arat ca un copil de 10 ani...in plus sunt foarte plangacios daca cineva ma jigneste brusc incep sa plang.Va rog ajutati-ma cred ca sunt subdezvoltat, sunt scund si plangacios nu este normal pentru varsta mea. Ar trebui sa merg la medic pentru ca sunt anormal? Dau funda si

2 răspunsuri:
| Adryan17 a răspuns:

In primul rand stai linistit. Daca ai 14 ani si arati ca unul de 10 ani care e problema? Problema era daca arata-i ca unul de 6 ani.
Nu ai nevoie de medic si nu esti nici anormal. E normal pentru varsta ta. Ai timp sa tot cresti. Cat de faptul ca esti plangacios, asta tine doar de tine si de temperamentul tau. Esti o fire sensibila. Trebuie sa te controlezi. Ai sa inveti toate astea cu timpul, acum singura ta preocupare ar trebui sa fie jucatul si invatatul. Asa ca traieste intens clipele astea de copilarie si lasa prostioarele asteawinking

| KillSuckers a răspuns:

Salut.
Nu este o problemă. Stai calmwinking
Înălţimea ai moştenit-o de la cineva. Faptul că eşti plângăcios, e altă chestie. Ai o personalitate sensibilă. Nimic mai multwinking Dar, dacă vrei, poţi să te schimbi.
Pentru a lua în înalţime, îţi recomand să faci sport. Fotball, basket, tennis, vollay. Ca să îţi schimbi personalitatea este mai greu. Sincer, îţi zic. încearcă să prinzi tupeu şi curaj. Dacă te înjură cineva, abţine-te.Fă-ţi o rezistenţă la chestii de genul ăsta. Rosteşte-ţi în gând :
"Sunt puternic. Voi reuşii."
Şi evoluând, uşor uşor, îţi repari problemawinking
Te asigur eu, după ce vei fii "reparat", când te înjură cineva, îi întorci înjurătura fara problemewinking