| xDirectioner5 a întrebat:

TPU, am o problema, mi-a placut de un baiat, si acum mi-am dat seama ca nu mai trebuie sa-mi placa, m-am linistit intr-un timp, mi-am dat seama ca nu ma place, iar de 1-2 luni el ma baga inseama, cred ca ma place, toata lumea imi zice asta, dar eu refuz sa cred, nu mai pot, pentru ca iar ma gandesc numai la el, si nu vreau asta, va rog sa ma ajutati cum as putea sa nu ma mai gandesc la el, si sa nu mai simt nimic pentru el ( din nou ) nu mai vreau sa trec iar prin asta. sad Nu e categoria potrivita dar nu am ce sa fac „ Dau funda! " Va rog, cat mai repede. sad Are zile in care abia de scoate un cuvant, si altele cand parca as fi unica pe pamant, de multe ori ma asteapta cand sa plecam de la scoala, prefacandu-se ca-si face sireturile, sau altceva, si oricat as incerca sa ma grabesc sa nu-l mai vad el vine, nu mai vreau sa stiu de el, e cam greu, suntem in aceeasi clasa, in aceeasi banca, dar vreau sa il consider doar un amic, sa nu simt lucruri pentru el, va rog!

Răspuns Câştigător
| xanderblackx a răspuns:

La tine e o problema de vointa si nu numai. singura modalitate prin a trece cu bine de asta, este sa pastrat relatia actuala, sa vorbiti, sa nu-ti mai pui atatea intrebari si sa-ti faci atatea scenarii: "daca ar fi asa, cum ar fi asa, ce s-ar intampla daca, daca ma place? daca nu ma place? daca il plac? si daca nu il plac" etc etc etc... nu, lasa situatia asa cum e, ramaneti amici, mergeti la scoala sau de la scoala, vorbiti si vezi ce iese. daca observi schimbari comportamentale la el cum ca ar vrea sa fiti impreuna... go with the flow, daca se comporta la fel, ramanet doar prieteni. impune-ti asta. se poate daca intr-adevar vrei. numai bine

4 răspunsuri:
| Roxxxxi a răspuns:

Ca sa nu mai simti nimic pentru el ar fi bine sa iti gasesti un nou iubit.Sa iti petreci timpul cu un alt baiat si asa o sa dispara incet incet sentimentele pe care le simti pentru acest baiat! Succes

| xDirectioner5 explică (pentru Roxxxxi):

Multumesc mult Roxxxxi, dar si eu m-am gandit la asta, dar oricat as incerca nu-mi iese laughing

| Andraaa26 a răspuns:

Daca il placi cu adevarat incearca sa.i dai o sansa poate va iesi ceva dragut. Daca, chiar nu vrei sa fie nimic vorbeste.i si spune.i sa nu mai faca lucrurile pe care le face si ca vreti sa fiti doar prieteni. Bafta!:*

| elviraarisa a răspuns:

Cel mai important lucru in viata, gandeste cu capul nu cu sufletul! Nimeni nu e in masura sa decida pentru tine ce e bine si ce nu, fiecare isi spune parere, dar tu esti cea care hotareste ca trebuie sa faca.ia o decizie pe care sa n o regreti. daca vrei sa fiti doar amici, spune i, sa nu si mai faca sperante. bafta