Eu nu inteleg ce vrei tu de fapt, dar cred ca intai de toate trebuie neaparat sa-ti pui ordine in ganduri si in suflet, mai ales. Trebuie sa te hotarasti odata pe cine iubesti cu adevarat. Si chiar daca fostul nu te mai iubeste, ar trebui sa te gandesti bine daca intr-adevar il iubesti pe actualul, pentru ca daca nu mai simti nimic pentru el, nu are rost sa mai stai cu el, pentru ca in final il vei ranii, si dupa ce ca te-a iertat si zici ca te iubeste atat de mult, nu prea cred ca ar merita. Iti zic asta, pentru ca din moment ce nu poti nicicum sa-l uiti pe fostul, exista un motiv, nu? Deci ia o pauza, stai cateva ore sau cat ai tu nevoie, tu cu tine si decide ce iti doresti, ce simti mai exact. Mai mult de atat, nimeni nu cred ca te poate ajuta. Baftaa si fa ce simti;*
In primul rand e total aiurea sa sustii ca-i iubesti pe amandoi.Multi inteleg cu totul gresit sentimentul asta si il confunda cu atractia.In fine, ideea e ca ar trebui sa ramai cu actualul, doar tu ai zis ca esti sigura ca te iubeste, iar pe celalalt il vei uita cu timpul
Pai asta e problema ta pe unul din ei il iubesti si pe altul il placi cum arata. Asta ramane sa decizi tu care e care.
Bananacantareata87 întreabă: