| Iustiina a întrebat:

TPU azi baiatul pe care il iubesc. s-a dat la mine. aproape ca ma pupat! Insa. dintr'o data a plecat la cea mai buna pr a mea si a pupato pe obraz... apoi numai cu ea era.in brate si o tinea de mana... ea nu il place dar cum ar veni. a tinut'o fortat! crying sufar mult! ce credeti ca trebuie sa fac?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Ignora-l vreo doua zile,dar rau de tot. Daca el a tinut-o in brate pe prietena ta,a vrut sa te faca geloasa si sa vada cum reactionezi. Daca incerci sa-l faci gelos si tu,cu un alt baiat, poti fi taxata drept usuratica, deci, ignora-l.O sa-l deranjeze mai mult decat iti imaginezi si va vrea ca lucrurile sa revina cum au fost...

5 răspunsuri:
| SiSi13 a răspuns:

Vorbeste cu el, cred ca el vrea sa te faca geloasa, e o varianta si asta, big grin

| PinkDea a răspuns:

Cred ca a vrut sa te faca geloasa ca sa vada cum reactionezi happy

| antimulte a răspuns:

Fa si tu la fel, daca te place o sa se simta si el cum te simti tu acum, daca nu. inseamna ca nu merita efortul si trebuie sa cauti pe altul ca lumea...

| Nextone a răspuns:

Cred ca pentru el este doar o joaca totul si este nehotarat...nu prea vad ce ar trebui sa faci, el stie ca il placi? daca da ai grija sa nu profite de asta si sa se joace cu sentimentele tale.Sau daca il vrei neaparat lupta pentru el baga-te cand vezi ca merge la alta si din astea poate isi va da seama! Bafta

| Charis a răspuns:

Ar trebui sa ii spui baiatului ca il iubesti daca nu stiehappy.