1. Pana mea, asta ar trebui sa-l intrebi pe el nu pe noi. Totusi, eu, ca baiat, as fi reactionat altfel. Daca o fata mi-ar zice ca ma place si eu as placea-o pe ea n-as zice "mda, stiam" si apoi as pleca. As lua fatuca respectiva intr-o parte si i-as spune ca simt acelasi lucru.
2. Din punctul meu de vedere ca nu simte acelasi lucru sau ca e ciudat. Ar trebui sa fie prea prost sa te placa si sa nu profite de faptul ca tu i-ai zis ceea ce simti ca sa-ti zica si el.
Cat desprea partea cu salutatul, eu nu stiu unde vezi tu vreo dovada ca te place in chesti asta. I-ai facut cu mana si el ti-a facut inapoi si ti-a zambit. Asta face orice om.
Daca fiecare fata careia i-am facut cu mana si i-am zambit ar fi crezut c-o plac atunci ajungeam sa am harem acum.
Tu fetita, gandeste asa, daca te placea, nu ti-ar fi spus asta in ziua respectiva, adica si eu am facut chestia asta o data, dar imediat dupa i-am zis ca e reciproc nu am plecat. Cat despre facutul cu mana, daca nu-ti raspundea la salut, era nesimtit, corect? Cum a spus si curly daca placeam fiecare fata careia i-am facut cu mana, Suleyman se oftica acum in fata mea. Intreaba-l pe el ce simte, desi eu cred ca nu te place sau e las.
Stii de ce nu mi-ar fi spus? Ca a fost o fata langa noi si ea dezvaluie toate secretele la tot poporu' si fetita nu-s eu.
Si nu-l faci pe el las ai inteles?
Tocmai l-am facut...este las Si ba da...esti o pustoaica, daca nu cumva ai altceva intre picioare.
E posibil să te placă dar din moment ce el știe, eu spun să-l întrebi direct. Nu ai absolut nimic de pierdut.
Reacția lui e normală, are cei 7 ani de acasă ceea ce e bine.
1: intreaba-l pe el nu pe noi, noi nu stim ce are el in cap.
2:cel mai bine vorbeste cu el maine
Mica intrebare, esti obsedat sexula sau esti frustrat ca nu ti-ai tras-o niciodata? Sunt doar niste pusti, crezi ca se trece asa usor la sex?!
In primul rand ar trebui sa inveti sa citesti. Comentariul lasat de mine era referitor la prostia spusa de cineva. Nu cred ca te-am jignit in nici un fel asa ca nu inteleg de ce tu ma faci proasta! Totusi cred ca pana la urma persoana care a facut o gluma deplasata despre comentariul tau avea dreptate. Nu esti decat o coplia cu capul in nori si limbaj vulgar. Esti in limba dupa un baiat, iar el nici macar nu e interesat de tine. Vrei sa stii de ce? Pentru ca esti prea inapoiata pentru el. Cu atitudinea asta nu ma mir ca nu e interesat.
Phuu, m-am plictisit de tine.
Renunta la aierul de superioritate, nu te prinde.
1. Acum ca stie ca il placi, ai tot dreptul sa il intrebi:"Acum stii ca te plac. Dar tu ma placi?".
2.Ca e un baiat bine crescut.