| BomBonika_9617 a întrebat:

TPUlaughing. azi intr-o pauza am stat la o mica barfa cu coegul meu, dupa catva timp ne-am apropiat unul de celalt si ne-am sarutat chiar in mijlocul claseistraight face nu stiu dc sa int astastraight face chiar nu stiu;-s nici nu am avut curaj sa-l intreb ce a fost asta sau ma rog:-s la sfarsitul orelor imi pregateam geanta sa pot pleca si el m-a asteptat eram singuri in clasa si mi-a zis ":vii draga mea"? si eu am spus"da" si a vr iar sa ma sarute dar eu nu l-am lasat:-s pentru ca at a intrat clasa care face ore dupa noi:pe si am iesit impreuna pe hol si mi-a zis "esti nesimtita, nici nu ma pupi" si am zis" de alta data " si am plecat. e un tip frt draguthee hee mi-am pus pata pe el de cand a inceput scooala >:"
Deci ce credeti? ma place?:-s ca habar n-am laughing;-s

9 răspunsuri:
| elasexygagica a răspuns:

Esti o mare nesimtita, imi doresc sa primesti un scuipat in fata de la baiatul ala si sa te paraseasca, nu un sarut. urasc fetele ca tine, si va mirati ca dc va fac baietii carpephbbbbt nici nu stiti ce vreti.

| elasexygagica a răspuns:

Ma sexygagiule laughing pentru o secunda am crezut ca e raspunsu meulaughing

| ღClauuღ a răspuns:

O vai cat de dragutlove struck clar te placelove struckbatting eyelashes

| giuly a răspuns:

Aşa-i că asculţi manele?

| Jigsaw a răspuns:

Cum *** sa nu-i placa de tine daca te-a sarutat?! Ce intrebari, ma.

| BomBonika_9617 explică:

@giuly? ce legatura are ce ask eu cu intrebarea mea?straight face

| BomBonika_9617 explică:

@nelusexygagiu eu sunt in poza, dar e veche:pe mersi mult de sfaturi tuturor:*

| auroraa a răspuns:

big grin daca te-a sarutat eu cred ca te place big grin daca e dragut si tu la fel il simpatizezi nu aveti decit sa incepeti o relatie! fericire voua! happy

| yana_9783 a răspuns:

Te place.