| Papusik_4304 a întrebat:

TPU.azi nu stiu c am. am stat toata ziua cu varamiu si cu un prieten de alui bine il cunosc de cand eram f mici parinti lui sunt prieteni de familie cu ai mei totul e ok.am stat in casa la tv am facut clatite am ras mai inainte m iesit la un suc in mall a avut grija de mine nu m-a lasat sa ma plictisesc. chiar m-am simtit bine azi pana cand am primit un apel de la fostul de pe un numar al unui prieten de a lui si m'a intrebat ce fac daca sunt acasa ca vroia sa vina la mine cu baieti ca se plictisea...eu mai toata saptamana asta am fost plecata gen la prieteni verisori nu am stat acasa din cauza parintilor am inceput sa ma cert cat mai des cu ei din nimicuri si ma simt mai bine daca ies din casa. bine discutia cu el la telefon nu a fost asa placuta cu toate ca nu ne'am mai vazut de 3 saptamani ( si in astea 3 m-a sunat de 2 ori si pe mess tot 2 ori ma bagat el in seama dar nu am stat mult la discutie) incheierea conversatiei a fost " bine mai vorbim pa pa". mi-a stricat toata ziua apelul asta. incerc sa fac cum spuneti voi sa il dau la o parte sa nu ma mai gandesc la el si chiar daca nu pot incerc din rasputeri sa fac asta. cum ar trebui sa procedez? c ar trebui sa fac?

5 răspunsuri:
| AnYa_3464 a răspuns:

Incearca sa gasesti pe altcineva care te va face sa-l uitiwinking. BAFTA!

| Sweet111 a răspuns:

Buna,am trecut si eu prin asta, 2 luni si apoi inca 2 luni am fost despartita de el, nu reuseam sa mi-l scot din minte.Bine,din fericire ne-am impacat insa si acum ma intristez cand imi amintesc cat am suferit...
Primele zile de la despartire nu ieseam din casa,ascultam numai melodii triste, nu aveam chef de nimic, doar plangeam si plangeam non-stop.Pana cand m-am decis,de ce sa stau inchisa in casa si el sa se distreze,sa se simta bine?!
Asadar mi-am luat prietena cea mai buna si am iesit cu ea prin parc,ne plimbam,mergeam la ea acasa,venea la mine,ascultam muzica vesela, faceam tot posibilul sa il evit, sa nu il caut si sa sterg tot ce are legatura cu el.Nu l-am uitat de tot insa mi-a fost mult mai bine,incetul cu incetul il uiti si tu, dar e nevoie de mai mult timp, pentru.ca cu siguranta l-ai iubit mult si inca il iubesti,e greu sa uiti persoana iubita, dar totusi nu iti pierde speranta.
Daca stai in pat si plangi nu rezolvi nimic, propune-ti sa il uiti si sa il lasi in trecut...
Eu m-a impacat cu el pentru.ca a insistat el mult,dar daca nu ne-am fi impacat si mie mi-ar mai fi luat ceva timp pana sa il uit,dar totusi dupa un timp deja te obisnuiesti si accepti realitatea, pe zi ce trece tot mai bine ti-e, daca ai vointa.In schimb daca nu incerci sa il uiti,atunci pe zi ce trece tot mai greu iti va fi!
Si eu am incercat in perioada cand eram despartita de el sa am un prieten, din pacate i-am zis ca nu se poate, am fost cu el doar 2-3 zile,am fost sincera si i-am spus ca inca nu ma simt pregatita pentru.o relatie fiindca imi iubesc fostul prieten...fa-ti un prieten cand te simti pregatita si cand te vei simti mai bine,nu are rost sa te amagesti nici pe tine,dar nici pe acel baiat.
Fi optimista, vei vedea ca totul va fi bine, tine minte ca toate sunt trecatoare.winking

| AlexKira a răspuns:

Pai.nu inteleg cu ce ti-a stricat ziua apelul lui si tu inca mai tii la el?

| Sweet111 a răspuns:

Viata e scurta si merita traitaa!
Uita de fostul`si fii tu, iubeste pe altu`si iti vei da seama ca fostul e acum un niemni!winking

| koshmarul a răspuns:

Ba ian lasatziva voi cu sfaturile astea sashi gaseasca pe altu, viata asta nu-i asa ca sa ai pe cineva doar ca sa nu fii sinur, daca tine la tine va veti impaka daca nu nu, stiu kai greu da mai bine fa putina pauza, nu te intilni cu nimeni mai mult ca simplu prieten un anumit timp cel putin vreo 3 saptamini si pe urma o sa vezi ce se va sckimba, asa ai sa faci putina ordine in gindurile tale, nu e nevoie sa il faci gelos, cind o persoana se intoarce la tine doar ca tea vazut cu cineva si e gelos atunci el nu se intoarce ca te iubeste, poate sa se intoaca ca e invidios, parerea mea e ca sa fii cumincioara un timp, stiu cai greu sa vezi ca perzi pe cineva da mai bine acum decat mai tirziu, daca te iubeste va face tot ca sa fie cu tine, eu sunt rus si nu prea stiu bine romana asa ca daca cuiva nu-i place cum am scris sa ma pis pe musteata lui, id p_pekea@yahoo.it daca vrei mai vb