| DanielMoldoveanu2k18 a întrebat:

TPU, ce fac daca fata de care imi place tocmai s-a despartit de iubitul el. o iubesc mult si nu vreau sa vad ca ma9 plange vreau sa fiu cu dar sa ma si placa. ce sa fac? sad

9 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Du-i batiste si glumeste cu ea. Stai de vorba un pic, apoi o lasi sa mai respire, sa se descarce singura, fii atent cu ea, si cand se simte mai bine ia-i un suc, un shake, whatever, si plimba-te cu ea. Evita locurile care ii trezesc amintiri, pana o sa aveti amintirile voastre, care sa le inlocuiasca pe cele vechi.

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Sunt in aceeasi situatie si ieri tocmai ce s-a despartit definitiv de el pentru ca se certau des, acum eu ma plimb cu ea si sa vedem ce iese...
s-a mai despartit de el si acum cateva saptamani, dar s-au impacat, acum insa a trecut peste.
ai rabdare, comporta-te frumos cu ea si cand simti ca e momentul, ATACA!

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Frate nu fi penibil, sunt atatea fete in lumea asta, las-o in depresia ei, daca nu te place, poti sa stai si in cap, n-o sa schimbe nimic. Fi barbat nu muiere, treci mai departe

| neutrino a răspuns:

Roag-o frumos sa te placa pe tine si promite-i ca tu o s-o iubesti toata viata, si nu o vei face niciodata sa planga.

| NameHarris a răspuns:

Cautai alta frate sunt o gramada pastreaza relatia de prietenie cu ea doar atata iti va fi mai bine. bun sa spunem ca se combina cu tine esti in al 9 cer si daca il mai iubeste pe ala si se impaca cine pica de prost ajungi tu in locule ei dupa aia gandeste ca e gratishappy

| petrescuionut a răspuns:

Simplu man du-te Vb cu ea si zi ca tu sufereai cand ea era cu el dar nu te-ai bagat in relatia lor si zii in fata ca o placi si ca o iubesti daca ii zici prin mesaj ceva nu te crede fata in fata este altceva vb cu ea daca te refuza mai sunt fete pe lume happy

| Erina84 a răspuns:

Spune-i prietenului ei de care s-a despartit si intreaba-l daca e de acord si daca nu mai are sentimente fata de ea si daca n-are si e de acord si fata tot intilnitiva

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns (pentru Erina84):

Ce prostie poti sa spui, cum adica sa-i ceara acordul fostului ca sa fie cu ea? aii diossss mioooo

| stefypuf a răspuns:

Du-te si consoleaz-o, ea va vedea ca esti un baiat de treaba care o merita si isi va da seama ca ti la ea. Mult succes! Si sper ca ti-am fost de folos! happy