Bate apropouri de iesit in Oras -voi doi -apoi intr-o atmosfera foarte placuta spune-i ceea ce simti :*!
"Baby,îmi placi de mor!
Mă ud toată în chiloţi când îţi privesc zâmbetul şarmant şi misterios."
Ce-i aşa greu?
"Stie deja ca imi place de el de la o colega dar el crede ca eu nu stiu ca el stie ca mie-mi place de el si vrea sa vada daca am curaj sa-i zic in fata."
Bullsht. Chiar crezi asta?
Hai că-ţi zic eu adevărul, să nu mori proastă.
Există 2 variante:
1. Nu te place.
2. Te place dar nu ştie ce să facă, n-are experienţă.
ATÂT!
Altceva nu există!
Chestia cu el crede că eu nu ştiu că... e o prostie.
Hai salut fă.
Daca n-ai curaj sa-i spui in fata, spune-i pe facebook. ai facebook, nu? normal ca ai.
tu: "buna"
el:" buna ce mai faci?"
tu: " imi place de tine. dar stii deja asta, nu?"
va urma...
simplu
Il tragi intr-un loc afara din multimea de colegi spunandu-i "vino putin" si daca te intreaba "de ce?" ii spui "doar vino". El banuind deja despre ce e vorba va veni. Dupa asta vine partea grea. Cea in care ii spui ce simti. Incearca sa pari tare in fata lui deoarece daca te va vedea moale va sti ca poate sa te manipuleze usor. Ai grija la prima impresie. Conteaza foarte mult. Spune-i ceva de genul "stiu ca tu stii ca te plac, asa ca vreau sa stiu daca si tu ma placi pe mine." Daca spune "nu" las-o balta. Daca ezita sau se uita in alta parte dupa care spune "da" las-o balta. Inseamna ca te minte si vrea sa profite de tine. Daca lasa capul in jos si spune incet "da" sau spune pur si simplu "da" uitandu-se fix in ochii tai inseamna ca ai sanse mari sa te placa si el pe tine si e timpul sa ii spui daca vrea sa fiti impreuna. Metoda sa ii spui asta o alegi tu. O sa vezi in acel moment. Nu are rost sa te gandesti dinainte. Mult noroc!
Pai te duci cu el intr-un loc unde nu este prea multa lume si iti faci curaj si ii zici
O metoda foarte buna pentru fete timizi e sa il "pregatesti" dinainte.Fa-l sa rada, cheama-l afara sub pretextul ca te plictisesti afara si chiar nu ai gasit pe nimeni care sa iasa cu tine si apoi daca ai destul curaj ii spui in fata, cand sunteti numa voi doi sau, daca nu, scrie pe un biletel "hey! Probabil ca stii deja dar eu doar vreau sa iti confirm ca imi place de tine.Tu ce crezi despre mine?" apoi te semnezi si il strecori in buzunar chiar cand pleaca spre casa