Stiu ca un camion imi face viata mai frumoasa, aia e speranta de a avea un scop in viata.
Cu bine . Ideeea e sa incerci sa nu te m gandesti la ea/el sa lasi un pic sentimentele deoparte si daca reusesti asta, o sa treci relativ usurel! Important e sa incerci, stiu ca e greu insa vei reushi!
Destul de greu, insa cu fruntea sus! Cel care te iubeste nu te face sa plangi si nici sa suferi.
Buna,
Despartirea de persoana iubita..cam dureros uneori prea dureros dar trebuie sa mergem inainte orice se intampla in viata noastra.
Toate isi au
un Scop/Rol oricat de dramatic ar parea de cele mai multe ori.
Cand ne cufundam intr-un val de tristete nu mai vedem sensul vietii, credem ca totul se sfarseste pentru noi si DA se sfareste, dar se sfarseste un capitol din viata noastra, atat! Trebuie sa fim constienti ca in asta viata toate sunt trecatoare, si nu avem incotro, este necesar sa ACCEPTAM ca altfel suferim ingrozitor de mult.
Eu ACCEPT ceea ce se petrece in viata mea si totusi prin acceptare nu stergi cu buretele dar iti oferi tie insuti sansa sa vezi si alte Usi pentru ca exista.Chestia cu Usile este ca doar atunci cand esti pregatit(a) pentru un alt nivel in viata ta doar atunci poti sa vezi Usa care iti este necesara.
Stii,lacrimile au un rol foarte important,plangi daca simti nevoia,mai rau este sa nu poti pentru ca atunci ti in tine totul si nu este prea bine,nu este sanatos.
Fiecare zi aduce ceva, doar daca esti dispus(a) sa vezi asta, sa simti.
Cand ceva se sfarseste sa stii ca intotdeauna ceva este pe cale sa se construiasca, dar depinde de tine ce anume construiesti.
Primesti pietre, multe, ai grija, constriesti ziduri, poduri...Cheia este in mainile tale.
Oricum alcoolu, drogurile, iesitu in cluburi, etc..chestii de genul nu te vor scoate din starea ce o ai, sti este mai usor sa inchidem ochii decat sa Constinetizam pur si simplu viata noastra sa ne punem ordine in noi insine poate de aceia suntem in situatia respectiva si nimeni nu este vinovat, doar tu dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne tot invinovatam.Viata merge inainte, trebuie sa invatam Lectiile Vietii pentru ca fara ele nu am exista, nu am putea sa fim ceea ce azi suntem.
:*
Pace, Iubire, Lumina.
Eu din fericire am avut doar una, dar care a facut cat multe ale altor persoane. Eu abia am reusit sa trec peste. Am reusit discutand cu multe persoane despre ceea ce s-a intamplat, iesiri din cand in cand, am ignorat-o complet. fara telefoane, poze, conversatii etc. Si am sters si aruncat tot ceea ce imi aducea aminte de ea.
Daca vrei, te pot ajuta sa treci peste. Ma gasesti pe messenger la id: neinteresantul
Distreazate fa lucruri care iti plac cu oameni care iti plac ca stand in casa nu rezolvi ia-ti prieteni du-te in orasi in locuri in care sa nu iti aminteasca de el si timpul isi face jocul
Avand in vedere ca esti femeie, iar femeile n-au suflet ci doar mimeaza sentimentele, vei trece peste relativ usor.
Se pare ca ai fost f ranit de o femeie.