Gen : Tipul e skinny rau, tipa e cat 3 oceane si ea se intalneste cu niste prietene si vrea sa-si prezinte iubitul, el saracul pricajit, mai micut nici nu se vede iar ea sa zica ''el este X''' la care prietenele sa zica ''pai unde e?'' ))).da am intalnit asa ceva in realitate, poveste e reala si mi se pare ca tipa iese cu fiul la plimbare nu cu iubitul, ..saracii ))
Asta cam e realitatea si am vazut si sunt sigura ca o sa mai vad. Pai. Mi se pare dizgratios in primul rand. Odata ce esti femeie ar trebui sa ai grija de tine, din toate punctele de vedere. De obicei, in astfel de cupluri, femeia e casnica sau vanzatoare la un magazin cu dulciuri ( culmea ) si el munceste toata ziua si se pastreaza in forma. Nici cu ideea de barbat plinut si femeie slaba nu ma impac, dar parca e altceva...
Vad zilnic.Ce are? Se iubesc e problema lor.Grasutele nu au dreptul la dragoste? Lasa oamenii in pace daca le place.Da arata oarecum aiurea dar...e viata lor.
P.S. Nu sunt slab, din contra
Aceasta situatie nu are nimic in comun cu prefectura. Un cuplu nu se formeaza pentru a da bine in ochii celor de pe strada. Bineinteles ca, cu totii ne dorim sa aratam ca in reviste, dar nu se poate. Parintii nostri sunt cu totii snur?
Pai ei ies in evidenta prin diferentele acestea, dar dragostea nu se face pe cantar si daca este iubire la mijloc este minunat
De aratat normal ca nu arata bine, dar care e problema celorlalti, atat timp cat cei doi se iubesc?
Filmu' se numea Norbit, eu spun ca n-are importanta fizicul daca ei se iubesc.
Pai chiar mi s-a intamplat destul sa vad asa ceva pe strada...ce pot sa zic eu...degeaba aratau ca Stan si Bran daca dragostea a invins...in final asta conteaza...prea judecam oamenii dupa ambalaj
Mi se par...cupluri.
Nu vad nimic de ras,nimic de comentat,nimic de obiectat,fiecare cuplu s-a cautat mult pana sa se gaseasca!
Sau preferi sa fii mai bine singur, decat intr-un asemena cuplu?
Sa incerci singuratatea, sa vezi cum e si pe urma sa razi.
Dar cu Norbit, sunt de acord, e o comedioara draguta.