| liviaArianna a întrebat:

TPU, cum zic frumos unui tip pe care nici măcar nu voiam să îl cunosc ca nu il plac? El a zis că nu o să renunțe la mine dar părinții sunt de acord cu el, eu nu, are 30 de ani. Eu mă gândesc la alt tip dar nu ne cunoaștem foarte bine si mă place si el presupun, dar am văzut că mă caută, are 21 si părinții mei nu sunt de acord cu cel mic.
Eu am 23, fac 24.

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Cand nu esti interesata spui clar: Apreciez mult, insa imi pare rau, eu nu sunt interesata.

Simplu.Nu iti bate joc de cineva pierzandu-i timpul.Si cauta sa alegi pe cineva macar de aceeasi varsta, nu mai mic.

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Hyperion7 a răspuns:

Deci, pentru a scăpa individ ii spui in felul următor "Cu parere de rău îți spun,însă nu simt nimic pentru tine și te rog sa nu o iei personal, ci pur și simplu cred că nu ne potrivim."
Iar în ce-l privește pe cel de-al doilea, spune-le părinților că vârsta nu contează și că ar merita și el o șansă, in contextul in care nu simți nimic pentru cel preferat de ei, iar cum dragostea cu sila nu se poate, vrei sa încerci să vezi ce iese și ar trebui sa te scoți nerd

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te intretin parintii si iti sta mintea la barbati?

| liviaArianna explică (pentru anonim_4396):

Suntem tiganii, la noi e altfel treaba, noi scăpăm de la părinții numai dacă ne căsătorim cu cineva, de aia îmi stă mintea acolo.

| anonim_4396 a răspuns (pentru liviaArianna):

Asta schimba multe. Imi pare rau ca am tras o concluzie gresita inainte sa cunosc mai bine sitautia in care te afli.

| Altinbek a răspuns:

I poți spune că nu ești interesată de el.

| Cornelus0070 a răspuns:

Daca-i place de tine te cere in casatorie. Daca nu, atunci doar te reguleaza. Ai sa fii doar ''tarfa'' mea!

| Ciakanika12 a răspuns:

Ai 23 de ani si asculti de parinti numai pentru ca stai in casa lor! Pleaca!