Bună,
Dacă ştii să săruţi,atunci nu te crede superioară pentru că partenerul tău nu a avut încă ocazia să experimenteze acest lucru. Încearcă să nu vezi asta ca pe ceva ruşinos şi fii mândră că tu vei fi fata care îl va săruta prima dată şi pe care te va ţine minte,probabil,o viaţă (bine,poate exagerez,m-am uitat la multe filme de dragoste în ultima perioadă ).
Comportă-te normal cu el,nu face aluzii legate de ''nepriceperea'' lui şi nu încerca să faci pe ''învăţătoarea'' şi să îl ''iniţiezi'' în aceste ''taine'' pentru că îl vei face să se simtă prost.
De asemenea,nu îţi face griji în legătura cu respiraţia lui sau cu excesul de salivă pentru că cel mai probabil se va informa şi el înainte în legătură cu aceste aspecte.
Lasă totul să vină de la sine,nu îl lua la mişto,nu face aluzii,nu îl presa,comportă-te ca şi cum ai fi uitat totul.
Ia gândeşte-te : La primul tău sărut, nu a venit totul de la sine? -.-
Atunci de ce îţi faci griji în privinţa lui?
Înainte să postez răspunsul mi-am dat seama că întrebarea ta poate avea şi o altă perspectivă .Cu alte cuvinte, poate v-aţi sărutat până acum dar el nu prea se pricepe la această ''artă''?!
În acest caz, nu îi spune nimic pentru că îl vei face să se simtă prost dar încercaţi să vă uitaţi împreună la filme de dragoste(care au implicit şi scene cu săruturi!) sau la videoclipuri ale unor melodii în care doi se sărută.
O altă variantă ar mai fi să încerci să preiei tu controlul mai mereu şi să îl ''ghidezi'' în direcţia potrivită atunci când lucrurile o iau pe arătură.
Baftă cu tipul şi Crăciun Fericit!
Msi de sfat eu nu m-am sarutat cu el inca o prietena de-a mea sa sarutat cu el si mi-o zis ai grija ca nu stie sa sarute eu inca nu l-am sarutata ca ultima oara cind l-am vazut a fost vinerea asta ca acum suntem in vacanta si ii naspa dar vb cu el la tel si totusi vreau sa ma intilnesc cu el dar nust daca vrea el
Nu e nimic rau in asta! Chiar daca el nu stie incearca tu sa.l saruti si daca te accepta preia tu controlul. Fii "sefa"!
Dappp eu stiu sa srut nu am probleme
Nici nu am zis ca tu nu stii! Am zis ca tu poti sa preiei controlul daca el nu stie.
anonim_4396 întreabă:
AndreeaI012452 întreabă: