Fiecare relatie are momente dificile...
daca sunteti impreuna de 1 an nu merita sa va certati pentru chestii asa banale
o sa va intelegeti pana la urma...
poate vrea si fata ceva romantism, ceva nou...vezi tu
Sunt romatic dupa parerea mea adica de ziua i-am i-am luat 15 trandafiri si pnm cand facem cate o luna imrepuan mergem la film iesim la suc mai mereu vorbesc frumos cu ea o alint...
Poate te pune la incercare. Sa vada cum reactionez daca se poarta asa cu tine. Trateaz-o cateva zile cu indiferenta si vezi reactia ei.
Daca te critica si nu e multumita de tine, sincer nu are rost sa mai stai langa ea Din moment ce nu te sprijina, nu te sustine si nu crede in tine inseamna ca nu ii pasa si ca e prefacuta :-s Sper sa nu ma intelegi gresit, sau sa te superi dar asa vad eu lucrurile >
Florian eu zic ca face asa din prea mult stat impreuna.Probabil voi petreceti foarte mult timp impreuna. Daca v-ati vedea o data pe saptamana iti zic eu ca nu ar mai fii asa. A doua posibilitate ar fi ca poate tu fara sa vrei poate chiar te ia gandurile sau iti amintesti ceva si chiar te uiti urat la ea.Si a 3-ia si poate nu ultima varianta ar fi ca poate nu a fost multumita de partida de sex cum ii spui tu. Poate si-ar fi dorit sa faceti "dragoste" nu sex.
Cred ca ai mare dreptate cu prima si ultima varianta petrecem mult timp impreuna si sincer sa fiu partida de sex a fost aiurea lipsita de romantism...
Pai nu stiu nu te mai iuta ata la ea, las-o putin sa creda ca nu ai fi distrus daca ti-ar da papucii, asa te va dorii mult si nu va vreti mai certa, dar oricum une e iubire e si cafteala parerea mea(aaa. da. si daca iar face asa mai bine sarut-o repede cand deschide gura ca sa o inchizi
liliana77any întreabă: