| SASergiu a întrebat:

TPU eu le-am raspuns multor utilizatori care au avut nelamuriri in dragoste... Dar am si eu nevoie de unul sau mai multe sfaturi. Sa incep :imi place foarte mult de o fara, eu sunt clasa a 7-a ea e a 6-a, asa ca intr-o seara am asteptat-o sa ieasa de la ore si in drumul ei spre casa am oprit-o si i-am spus ca o plac [ea mi-a spus ca se mai gandeste ca am luat-o prea din scurt]. deci in acea seara am sunat-o si am intrebat-o daca ea simte ceva pentru mine sau ce impresie are despre persoana mea[mi-a spus ca sunt dragut si ca ma place si ea asa ca din acea seara formasem un cuplu oficial]. Pana aici toate bune si frumoase dar partea proasta e ca nu vrea sa ne vedem la scoala pentru ca ai mei colegi au o gura mare si nu vrea sa isi bata joc de noi, iar dupa ore nu poate ea sa vina sa ne vedem. Am incercat sa-i explic ca n-ar trebui sa ne pese de ce spun altii.Am incercat sa o sun sa-i trimit mesaje dar nu mi-a raspuns. CE SA FAC? VA ROG AJUTOR!

4 răspunsuri:
| rap4us a răspuns:

Eu zic sa obtii respectul colegilor tai prin orice mod pentru ca ai dreptate, nu conteza ce zic ei. Daca ai autoritate colegii tai probabil mai tarziu, chiar te vor ajuta in relatia asta. P.S sunt tot a 7-a stiu cum e happy

| Chrissy92 a răspuns:

Poate ii e teama si de colegii ei, poate e prima ei relatie si nu stie cum sa se comporte, daca vezi ca merge tot asa mai bine gasesti o alta fata nu ai de ce sa stai dupa ea. Poate nu te place cu adevarat si de asta reactioneaza asa!

| mona a răspuns:

Cred ca fata nu isi doreste o relatie cu tine si asta ca nu te ar placea si din cauza a celor care va vad si comenteaza despre asta si poate ea se simte prost

| SASergiu explică (pentru mona):

Amandoi aveti drepate in mare parte dar eu tot cred ca ea am iubeste cu adevarat tin sa mentionez ca am avut si primul sarut... o sa incerc sa o conving ca nu conteaza ce spun ceilalti sper sa inteleaga daca nu cred ca o sa ne despartim straight face