Tu stii care sunt cele mai rezistente relatii si casnicii?
Cele in care cei doi,in afara faptului ca sunt iubiti,sunt si cei mai buni prieteni unul cu celalat!
Pot imparti totul unul cu celalalt,framantari, intrebari, tristeti si bucurii!
E rar fenomenul, e si motivul pentru care tabloul cu doi batranei tinandu-se de mana si privind apusul zambind pe-o banca e tot mai rar...
Dar exista!
Nu va mai temeti sa va indragostiti de prietenii vostri cei mai buni!
Daca relatia se strica si nu merge, inseamna ca n-ar fi rezistat niciodata si a inceput din alt fel de simpatie.Inconstienta,dar sexuala.
Asa ca, incearca, spune-i, fa-l sa-ti spuna!
Si sa fiti norocosi!
Exista, dar intre timp apar obisnuitele aparent "banale" sentimente care apoi treptat se pot transforma in total altceva...
Doi iubiti trebuie sa fie in primul rand prieteni. Dar nu prieteni facuti pe facebook.
Neata!
In primul rand sunteti prieteni da ca sa fiti iubiti trebuie sa va potriviti fb si sa fiti facuti unul pentru altul.
Asta nu poti decide doar cu un da sau cu nu este nevoie de timp.
Cel mai mult conteaza ce-ti spune inima si sa fie reciproc asta numai timpul va decide si orice ar fi nu te grabi adunate si gandeste-te bine!
Da, exista. Cel putin in cazul meu. Am un prieten cel mai bun, de 8 ani de zile. Noi nu ne-am vedea altceva in afara de best friends.
Daca aveti sentimente unul pentru celalalt atunci e clar ce aveti de facut.Insa vezi sa nnu confunzi sentimentele cu atasamentul fata de el.
Mie mi s-a intamplat sa odata sa am un prieten ft bun baiat dar la un moment dat s-a cuplat cu o fata si pe mine "m-a cam dat la o parte" sa zic asa deci nu prea cred ca exista prietenie de lunga durata intre o fata si un baiat iar de obicei cand baietii se dau buni prieteni pe langa o fata cel mai probabil este deoarece o place.
Daca ati fost cei maibuni prieteni(sau foarte apropiati!) e mai usor deoarece deja va cunoasteti, va stiti secretele si va acceptati defectele! Iar daca si el a zis ca are sentimente pentru tine, care e faza?!
Foemati un cuplu! Vedeti cum merge.
Adevarul e ca va fi putin mai complicat, deoarece daca atractia nu a existat de la inceput, poate nici de data asta sentimentele voastre nu vor fii chiar atat de mari(unul fata de celalalt!)
Dar macar incercati! Daca nu merge, asta va intoarceti la cei mai buni prieteni! Si ca sa fiti siguri, ca nu se va strica nimic, promiteti-va ca daca nu va merge, va veti intoarce la cei mai buni prieteni, indiferent de ce se va intampla!
Asta trebuie sa vezi tu, daca are sentimente sau nu. Cei care au fost prieteni inainte for tine mai mult unul la celalalt deoarece il cunosc deja, il au in inima deja.
Hey nu cred in prietenie dintre fata si baiat! De oarece eu sunt intr-o asa situatie acum,doar ca putin mai complicata,uitete la mine la intrebari,ai sa vezi acolo o intrebare,cred ca dupa ce ai sa citesti tot ai sa intelegi!
Exista prietenie,dar pentru putin timp
Oricum odata si odata unu din ei se indragosteste de celalalt! Gindestete bine ca daca ii zici ce simti,si ai ceva cu el,iar dupa termini tot,nu o sa mai fiti prieteni cum sunteti acum! Gindestete bine-iubirea poate sa treaca, dar prietenia nu se mai intoarce! Dar daca simte si el pentru tine!(intraba-l, totusi cei mai buni prieteni, trebuie sa fiti deschisi unul fata de celalalt!)Nu ezita sa-i zici, daca simti ca nu mai poti in rolul de prietena.Succes!
Eu am trecut prin asta. M-am indragostit de cel mai bun prieten al meu. La inceput era asa ciudat totul, ma simteam intr-un fel vinovata, dar apoi totul a decurs de la sine si acum avem o relatie de un an de zile.
catyaida întreabă: