Am fost si eu in aceeasi situatie recent.si numai la cum ma voi descurca imi statea gandul, dar totul a mers foarte ok, iar el a avut grija ca eu sa ma simt bine... ainceput direct cu franch-kiss dar nu a fost nici o problema a fost foarte placut.Sunt sigura ca totul va iesi ok in cazul tau si ca el te va indruma in timpul sarutului ca totul sa iasa bine
Te-am pupat:*
fundita?
Nu-ti fie frica, va fi totul ok, asa e prima data la toti, depinde daca va introduce si limba adica, french kiss, in asa caz, daca el are experienta, va face el majoritatea lucrului, tu doar relaxeaza-te si primeste placere, poti si tu sa-i masezi limba cu a ta, sper ca te-am ajutat, succes, si stai fara griji
Lasaa-te dusa de val.cu adevarat ai ceva special de a fost atras de tine,si oricum draga mea,in viata ta, asta e o noua experienta prin care ai sa tot treci si te vei invata, curaj si have fun, soro! Funda?
Nu ai de ce sa tremuri, du-te de val ai sa vezi ca prima data e mai greu dar apoi ai sa te relaxezi si ai sa observi ca nu este asa de greu si o sa iti placa. fundita?
Sincer, daca vrea sa te sarute de la prima intalnire, inseamna ca nu vrea o relatie cu tine, ci doar o aventura, asa ca nu prea merita sa te duci.
Ai grija ca de frica sarutatului, sa te pierzi si sa nu poti lega 2 cuvinte cu respectivul. Relaxeaza-te, toate am trecut prin asta.
Probabil ca este ceva normal sa-ti fie putin frica, mai ales ca nu ai sarutat pe nimeni niciodata, dar incearca sa te relaxezi si sa nu tremuri din cap pana in picioare. Succes
Sarutul nu e o problema, vine de la sine... daca spui ca el a fost cu o multime de fete, parerea mea e ca mai bine te lipsesti de tot de el, si gaseste pe cineva care sa fie si el mai la inceput, la fel ca tine... mult succes.