| RaluDulcika a întrebat:

TPU. HELP ME! Am nevoie de niste sfaturii. Ce sa fac daca eu iubesc pe cineva dar el nu ma iubeste? Cum sa fac ca sa tina macar un pic la mine?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai, trebuie luati in considerare mai multi factori. Unul dintre ei este daca el stie acest lucru. Daca el stie insa prin gesturile sale iti demonstreaza ca nu ar dori ceva cu tine, este cazul sa te reorientezi pentru ca, mai mult ca sigur nu veti deveni iubiti.In cazul in care el nu stie poti incerca niste apropouri subtile.

6 răspunsuri:
| UbexFlo a răspuns:

Imi pare rau sa te dezamagesc dar iubire cu de-a sila nu se poate.straight face

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Dragoste cu forta nu se poate. sunt si eu in aceeasi situatie, crede-ma

| FlorinBv_7630 a răspuns:

Salut, suntem multi in situatia ta si eu am fost in situatia ta dar nu mai sunt pentru ca m-am despartit de aceea persoana. Daca scartie ceva de la inceput nu poate dura mult timp crede-ma ca stiu am invatat-o pe propria piele happy.

| Barbiiiiee a răspuns:

In dragoste niciodata nu trebuie sa te multumesti cu putin! Daca nu te iubeste, nu e nimic de facut!

| gabynio a răspuns:

Iti spun un lucru sa te iubeasca obligat nu dar poti sa stai
prin preajma ri sa o ajuti si cu timpul el v-a incepe sa priceapa ca il iubesti si ca ti la el.
mai ales daca sunteti prieteni e mai bine iubirile intre prieteni se fac cel mai repede si pe nesimtite!

| RaluDulcika explică:

Multumesc pentru raspunsuri >:d