| teiubesc_5807 a întrebat:

TPU! Help mee plz!
Deci..de o luna jumatate am vorbit cu un baiat din orasul vecin pe mess, el are un var in orasul meu( ajunge in 20 min). Problema e ca acum 2 saptamani urma sa ne vedem si mi-a spus ca nu poate decat pe la 9 ca atunci iese mama lui de la serviciu si vrea sa vina cu masina.L-am intrebat daca asa e in fiecare zi si mi-a zis ca da, dar nu prea are cum..sa lucreze o persoana de dimineata pana seara.I-am spus sa vina cu microbuzul, a spus ca ii este rau, ca nu a mers niciodata..Socul al mare l-am luat cand am vazut ca o tipa s-a etichetat intr-o poza de a lui in care erau 2 indragostiti si l-a trecut la partener,asa ca m-am luat de el si i-am zis ca nu are de ce sa ma minta.M-a facut geloasa,paranoica, eu ipocrit, mincinos.In fine.Dar de vreo 4 zile,tot intra in vorba cu mine,trimite pupici,ca inainte, de ziua mea a fost primul care mi-a urat "la multi ani", de 100 de ori.Astazi de dimineata se baga iar in vorba cu mine,pusa pupic, zisai sa puna partenerei, zisa sa lamurim totul.Imi explica ce e cu ea, ca a pus doar asa, ca mai are 2 baieti la "partener" si chestii din astea.straight face
Dar ce sa fac? Adica mie mi-a zis ca ma place, dar parca nu stiu ce sa cred..Sa continui sa vorbesc cu el sau sa fiu asa rece, ca in ultimele 2 saptamani?

Răspuns Câştigător
| Larsette a răspuns:

Eu de exemplu nu sunt adepta relatiilor la distanta, fie ea de 20 de minute. daca ai spus ca poate venii doar seara cand tie nu iti e convenabil e aiurea. dar dupa faza cu tipa, si insultele pe care ti le-a adresat mi se pare un tip cam..badaran. e normal sa il intreb si sa ceri o explicatie a ceea ce a facut, iar asta nu te face paranoica si nebuna. nu stiu ce sa zic, eu cred ca ti-ai dat seama ca nu prea merita. poti continua insa sa vorbesti cu el, un amic nu strica niciodata..cine te poate sfatui mai bine in legatura cu baietii daca nu chiar unul din ei?

1 răspuns:
| BlackStarAlex a răspuns:

Depinde daca cunosti bine pe acel baiat... daca nu il cunosti bine atunci va trebui sa mai astepti dar daca il cunosti de cel putin 5 luni ( asta ca sa stii ca e de incredere ) vei putea sa fi cu el... acum depinde de tine dar sfatul meu e ca daca nu il cunosti destul de bine va trebui sa mai astepti.