Ca sa poti merge mai departe cu noua relatie, trebuie sa inchei socotelile din trecut.Nu cred ca iubesti 2 persoane, doar ca fiecare dintre ei te-au tratat diferit, si de aceea inca te gandesti la fostul.Fa ce-ti zice inima.
Eşti confunză.
Pentru unul dintre ei,ai sentimente mai puternice.Dat fiind faptul că ne-ai scris pe acest site că ţi-e dor de fostul prieten, am impresia că pe el îl doreşti mai mult lângă tine.
Analizează lucrurile. Dacă te iubeşte şi vrea să vă împăcaţi, nu înseamnă că l-ai pierdut. Înseamnă că mai există acolo undeva, o mare şansă. Acum depinde doar de tine.
Pe cine vrei? Alege în aşa fel încât să nu regreţi mai târziu.
Te pup, Monica.
Multumesc pentru sfat chiar il apreciez :*
Este o situatie complicata pentru ca tu practic iubesti 2 baieti,nu te juca cu ei si alege-l pe cel care il iubesti cel mai mult. Pune-ti ordine in ganduri,in sentimente, in situatia asta am fost si eu, dar am fost sincera de la bun inceput. Sfatul meu este sa il alegi pe cel care il iubesti cel mai mult, nu merita niciunul dintre ei sa le faci asta, te inteleg ca esti intr-o situatie dificila dar esti nevoita sa alegi.Bafta!
Pai daca tii atat de mult la fostul ar trebui sa incerci sa vorbesti cu actualul, sa.i explici cam cum sta treaba..cate odata parerile de rau nu aduc inapoi nimic, dar in cazul tau, daca inca te iubeste il mai poti recupera. sper ca te.am ajutat si succes
Stiam niste versurii...ii ignoram pe cei ce ne adora, si ii adoram pe cei ce ne ignora, ii ranim pe cei ce ne iubesc.si din pacate ii iubim pe cei ce ne ranesc...impacate cu fostul daca chiar iti pare rau si crezi in iubirea lui.iti urez multa bafta!