| MonsterDeek a întrebat:

TPU, imi place de o fata, si ei ii place de mine. Pana la urma i-am zis daca vrea sa fie cu mine si a zis da.
Sunt impreuna cu ea de 4 zile si prietenii mei tot zic sa o sarut dar eu cred ca e prea repede. In plus nici macar nu am mai sarutat pana acum. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Itzhic a răspuns:

Frate fa-o pana la urma tot o sa o faci...si daca nu sti ce? Nimeni nu s-a nascut invatat. Oricum in acel moment o sa iti dai seama ce trebuie facut. Curaj frate! Cu rusine si frica mori de foame. Succes!

4 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Ascuta-ti prietenii. big grin

| BlyeeetAK47 a răspuns:

Da-i un frantuz ca la carte, ce mai astepti? Sa ti-o fure altul?

| GandesteRapid a răspuns:

Deci nu asculta ce ti s-a spus mai sus.
In primul rand nu te gandii la faptul ca te va refuza. E imposibil daca zici ca sunteti deja impreuna.
Curaj! Sarut-o. Ea asteapta asta mai mult ca sigur. (poate a pus intrebare pe TPU despre astahee hee )
Si daca nu sti cum o saruti...Deci pur si simplu ii bagi limba in gura si totul vine de la sine.
Sper ca te-am ajutat. Poate funda?

| io09675 a răspuns:

In primul rand u te grabi sa saruti o fata fara un plan de rezerva.
Poate ti se pare dubios sa ai un plan de rezerva, dar chiar este nevoie de unul. Daca nu ii place cum saruti si se enerveaza sau se indeparteaza incet-incet de tine, du-o la o terasa. Nu este neaparat sa o saruti cu limba sau cu saliva. Pentru inceput fa-o fara limba sau saliva si dupa poti trece si la ele. Nu iti asculta prietenii...ei nu prea se pun in locul tau sa vada cum te simti. Dar in unele momente e bine sa ii asculti.

Bafta, frate!