Se pare,prietene,ca esti indragostit de o fata nepotrivita.
Prietenul tau are doua mari scuze,era si baut,nici nu stia ca e ceva cu voi, asa ca nu-l poti acuza.
Dar fata, e de condamnat.Pe de-o parte iti strica banchetul si se ofera sa-ti fie partenera ca sa dreaga lucrurile,si pe de alta parte sta si se saruta cu amicul tau.E de condamnat rau de tot!
Tu care te-ai indragostit nu stiu ce-o sa faci,ca eu i-as spune vreo doua vorbulite despre cum se numesc cele ca ea!
Regret ca esti asa ghinionist, dar incearca sa ti-o scoti cumva din minte, nu e o fata buna.
Trateaz-o cu indiferenta si priveste totul, nu ca pe o experienta amara, ci ca pe o lectie de viata. Aparentele inseala teribil de mult.
Curaj!
Buna!`
Off. ce poveste dureroasa si complicata`.Nu-mi vine sa cred ca esti unul din putinii baieti care chiar tin la o fata si sufera pentru ea.
Tipa este foarte norocoasa sa te aiba, pacat ca nu stie sa te pretuiasca.
Dar s-ar putea sa nu fie nici vina ei... poate nu am fost eu atenta, cand ai precizat, dar i-ai zis ca o iubesti?
Incearca sa vb intai cu prietenul acela al tau si sa ii spui ca o iubesti si sa nu se mai dea la ea, cum ai zis era beat (probabil nu stia ce face).si in plus se mai sarutase si cu vreo 2-3 fete.
Apoi discuta serios cu ea, spune-i ce simti pentru ea. poveste-i cum, ne-ai pobestit noua! pe mine, m-ai impresionat pentru ca din vorbele tale am inteles ca o iubesti mult pe fata aceea!
Nu astepta.nu lasa timpul sa treaca! Trimite-i un mesaj (daca ai nr ei ) daca nu vb pe messenger cu ea.
Succes!
Sper sa aveti o relatie frumoasa!:*
Fundaa?