| Kamwiiiiiiiii a întrebat:

TPU.
M-am reimprietenit aseara cu fostul meu prieten.
Ce sa fac sa ma placa sau cel putin simpatizeze?

Răspuns Câştigător
| Jojiza a răspuns:

Fii draguta, lasa-ti in urma trecutul. Iesiti in oras, distrati-va. Nu forta lucrurile mai ales daca el nu te mai place. Bafta!

8 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Dupa intrebare imi dau seama ca tu l-ai cam fortat sa se impace cu tine..trist, nu ai cu ce sa il mai faca sa te placa, baiatul nu te vrea, intelege, acum sta din mila cu tine.

| AlexanderAdrian a răspuns:

Reimprietenit insemnand ce? v-ati certat cand v-ati despartit si acum doar ati decis ca e mai bine sa va vorbiti si sa fiti prieteni? Daca e asa s-ar putea ca el sa nu raspunda si la o reinnoire a unor sentimente.

Daca e vb din start de o noua incercare, asta nu presupune ca te place deja?

| neutrino a răspuns:

Daca el nu te place, de ce ai innodat relatia? De ce cersesti de la el ceea ce nu poti primi?

| grab a răspuns:

Fa-te mai placuta decat erai inainte.
Discutati despre ce s-a mai intamplat intre timp cu vietile voastre si pune-i si lui in vedere ca de data asta trebuie sa mearga mult mai bine ca prima data si tu esti dispusa a face dublu decat face el. happy

Bafta!

| varcolaccc a răspuns:

Pai daca te-ai reimprietenit nu ar trebui sa te simpatizeze? Fi draguta cu el, piratate frumos si ajutal cand are nevoie si sigur va recapata simpatia fata de tinewinking

| varcolaccc a răspuns (pentru varcolaccc):

Scuze pentru greșeala gramaticala, Iphonu e de vina fiindca corecteaza singur cuvintele dupa cum il taie memoria laughing

| Keith a răspuns:

Iti vazui intrebarile, pentru ca mi se parusi cunoscuta, parca ziceai ca nu il mai iubesti pe fostul dar totusi te intorsasi la el, sau ceva de genul ca acum 5-6 luni ai intalnit un baiat de genul care fumeaza, bea etc. Daca acest fost prieten nu te mai place, de ce ai reinnodat iar relatia stiind ca veti ajunge tot la despartire, sau l-ai abordat tu? Sfatul meu este urmatorul nu cersi iubire sau mila din partea cuiva(oricine).P.S El trebuie sa faca primul pas in cazul in care ti-a gresit el tie nu tu.Bafta!

| Alexu9696 a răspuns:

Nu e bine ce ai facut... te sfatuiesc sa inveti sa treci mai departe