| dianka_4861 a întrebat:

TPU.ma gandeam sa fac un sondaj si pentru fete si pentru baietibig grin sunteti de acord cu sexul in timpul menstruatiei? cel putin ati incerca? sau ati incercat?

13 răspunsuri:
| lencikk a răspuns:

Daca ambii parteneri se simt bine nu vad care e problema... dar dacatin neaparat se poate face in timpul dusului...mai romantic, mai igienikbig grin

| theodoraafi a răspuns:

Mi-e mi se pare scarbos... neigienic...

| DianaLostInDreams a răspuns:

Eu una nu as incerca, si cred ca si alte fete au parerea mea.Eu ma simt foarte rau in timpul menstruatiei asa ca raspunsul e negativ.

| pendula a răspuns:

Ce are? Macar aluneca mai usor.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nu este igienic si se pot contacta mult mai usor unele infectii.

| →s ♥ ą← a răspuns:

Depinde de fiecare fata :d. dar sincer nu prea as incerca;-s deoarece in timpu menstruatiei nu ma simt prea bine.deci nu prea as dori!

| madutza_ubytzik a răspuns:

Eu una nu as incerca sa fac sex in timpul menstruatiei din 3 motive:
-nu este igienic
-in timpul menstruatiei ma doare spatele si burta dar sa mai fac si sex cred ca as plezni
-peentru mine este foarte scarbos!

Asta este parerea mea! Acum fiecare cu parerile lui!

| dana1986 a răspuns:

Nu am incercat dar cred ca e scarbos, nu ma simt eu bine in perioada asta dar sa mai fac si sex.

| georgianagl a răspuns:

Eu una am auzit ca e foarte periculos pentru femeie

| maadutzza a răspuns:

Eu nu as incerca deoarece poti sa faci o infectie vaginala din cauza contactului sexual eu zic sa astepti pana iti trece menstruatia dar faci cum vrei pana la urma e decizia ta

| ♥┘ℜø©ֆ¡ ┌♥┘ a răspuns:

Nu sunt deaccord

| danielgeo a răspuns:

Da. nu as face sex happy

| psiko a răspuns:

E super misto :X damn, chiar nu conteaza daca tipa e sau nu in acea perioada... totusi incercati orice va trece prin cap. Ideea mea - sexul pe perete e mult mai cool happy