Spune-le ca ai spui la Director si sa se potoleasca sau vi cu ai tai la scoala.Mi se pare dobitocism si involutie pentru unii tinand totusi cont ca se intampla intr-o scoala din Lumea de azi.Ai grija!
Nu-i baga in seama.Arata ca esti superioara lor.
Un mod bun de a scapa este sa-i insulti dar fara injuraturi gen pro*t (scuze dar daca injur admin-ul imi sterge raspunsul). Bate-ti joc de ei, invata ca sa iei note bune si sa arati ca esti mai inteligenta.Cand esti cu prietenele tale si ei trec pe langa voi incepeti sa radeti usor ca sa para ca radeti de ei si sa-i umiliti.
p.s, cand iti mai fac ceva rau nu fi suparata dar nici nu zambi.Trebuie sa ai o expresie care zice : nu am timp de prostiile altora.Dar sa nu pari nici increzuta sau rea altfel o sa-si bata si mai mult rau de tine.Comportate ca o invingatoare.
Nu le da satisfactia de a vedea ca te enerveaza.Nu ii baga in seama ocupati timpul cu altceva
Nu vreau sa par prea batausa... dar daca nu asculta nici cu vorba buna...ii ei de gat si ii strangi....sau ii impingi.....sau....iti chemi parintii la scoala... sau te porti cu ei cu aceeasi moneda...sau ii spui dirigai... sper ca sfatul meu sa te ajute