Deci e clar, fata te place dar se lasa greu.Mai incearca sa o chemi in oras insista, esti pe drumul cel bun, observ ca gandesti destul de matur (sa-i spui ce simti in fata nu la telefon, ft bine) si eu zic ca daca va accepta sa iesitzi, o scoti la o cafea /suc... si ii spui : uite, imi esti ft draga, tzin la tine, si mi-ar placea sa avem o relatie. Vezi cum reactioneaza, nu te gandi la ce spun ceilalti, lasa-i in pace, e varsta la care trebuie sa se intample asta, raspundele si comenteaza-le daca rad sau spun ceva, pana la urma se oftica careva, ft bine nu e problema lor, eu sper sa reusesti sa o cuceresti! multa multa baftaa! :*
1 Ea nu stie ce simte si e timida sa iti raspunda.2nu 3 Da. Daca ai vrea sa iesi cu ea cand sunteti doar voi doi fata in fata spune-i ce simti si sarut-o daca nu te lasa nu te vrea...
Buna! Eu zic sa mai incerci o data,dar spune-i ca o placi ca sa stie ce vrei de la ea, lasa-i un timp de gandire si apoi daca nu vrea nu mai incerca, ca nu esti catelusul ei. Oricum bafta! Bye.