| LazyKidduu a întrebat:

TPU! Pliz Clickpuppy dog eyes! Funda!winking Eu m `am desp de prientenul meu acum 1 luna pentru a trebuie sa plece dinn oras. Si in timpul asta noi am mai vb `it p `mass, la tel, msj. Si acum chiar sunt 100% Ca inca il mai plac si ca el ma place pe mine... Dar oare daca am sta impreuna la distanta cat e el plecat. Oare ne `ar tine relatiia? Lasa `tiva sfaturile pliz puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| emmemma96 a răspuns:

Ai gresit cand l-ai lasat sa plece si mai ales cand ai fost de acord sa incheiati relatia. O relatie bazata pe iubire rezista la distanta, dar bazata pe iubire! Incearca sa iei legatura cu el si daca CHIAR il iubesti, atunci nu renunta la elhappy

| LazyKidduu explică (pentru emmemma96):

Mersi, mult. Pentru sfat cred ca asa o sa fac. Fundawinking

3 răspunsuri:
| deyoo a răspuns:

Dupa parerea mea tu nu il iubesti, crezi ca il iubesti! daca tineai la el nu puneai punct cand el a spus catrebuie sa plece. trebuia sa il astepti de la inceput sa mergi la el, sa va vedeti chiar daca era mai rar...

| LazyKidduu explică:

Scuze. cred ca m `am exprimat eu gresit, de fapt cand a plecat am hotarat amandoi ca nu are rost sa continuam... Si crede-ma ca n `am suportat andul ca el a plecat. Dar n `am avut ce sa fac...