Ei si? find timid nu este un dezavantaj, asa eram si eu la inceput cauta adanc in tine stai o noapte treaz daca e nevoie si scoata latura salbatica care gandeste doar distractie in felul asta nu vei da gres si in plus? ce conteaza daca te place sau nu dupa ce se va intampla daca se intampla cum am specificat te va privi altfel dar va trebui s afii inventiv si in continuare
Buna,pai ii poti spune:" iti ofer aceste flori pentru frumusetea ta" sau spune-i ce simti pentru ea
Pai atunci nu i da flori ca doar ce esti tu robotel? esti la fel ca restul lumii? fi altfel dai o masinuta una destul de frumoasa, florile se ofilesc masinutele raman, asa ca nu fi bulangiu sa i dai flori o si nu o pune in punga sau ceva, sa vada toti ce ii dai sa vada ca tu esti diferit nu un barabt ieftin care se rezuma la flori si nu ii zice ceva iti dau asta pentru ca... e slabut mai bine zii: cand ma inviti pe la tine sa vedem cum merge? ( asta nu cred ca o va refuza ) so gandeste-te bine inainte sa ii iei un buchet de lalele
Mda, ai zis bine dar de 8 martie. flori se dau. si vreau sa ii iau un buchet de trandafiri.
Ai putea sa faci si cum spui tu dar ce conteaza ca e 8 martie? eu facut ce am scris acolo si am ramas la fata acasa o zi intreaga m am jucat si cu tacsu cu masinuta ( spre norocu meu am luat una ai scumpa dar era si el un semicunoscator asa ca eu zic sa incerci ce am zis eu pentru ca gandesc eu ca te poate duce departe
Da fff buna idee dar faza e ca are prieten
Si de asta vreau sa fac doar acest gest. Oricum ne intelegem foarte bine. si de asta
Are prieten? si ce? inseamna ca apartine cuiva sau ce? e o fiinta libera arata-i optiunile tale si va punea ea in balanta ce si cum crede-ma nu te da inapoi doar pentru atata, mai ales daca cand te uiti in oglinda iti dai seama ca o meriti tu si nu prietenul ei ( indiferent de cine ar fi)
Faza e ca sunt si timid si nu cred ca ma place... adica ea nu stie ca o plac si cum vorbim pe acolo cica ii sunt drag. dar cred ca doar atat.
Ei si? find timid nu este un dezavantaj, asa eram si eu la inceput cauta adanc in tine stai o noapte treaz daca e nevoie si scoata latura salbatica care gandeste doar distractie in felul asta nu vei da gres si in plus? ce conteaza daca te place sau nu dupa ce se va intampla daca se intampla cum am specificat te va privi altfel dar va trebui s afii inventiv si in continuare
Nu cred ca m-am facut asa inteles am vrut sa spun in gluma i-am spus ca am dat flori nu ca o plac in gluma.
beausingurlamasamea întreabă: