| SunnyFlame a întrebat:

TPU! prietena mea cea mai buna ERA cu un baiat si si. a inceput viata sexuala[are 15 ani]a prostit-o ala[el avand 18 ani]...si a ramas si gravida`are niste parinti fffffoooarte severi si nu o mai lasa in casa iar acum e la mine si are nevoie de ajutor un sfat pentru ea

Răspuns Câştigător
| Deny1333 a răspuns:

Sunt nebuni parintii fetei. straight face sa ma scuze ca iti zic daca e langa tine, dar orice ar fi, orice s-ar intampla... ea este copilul lor. presupun ca si unica lor fiica. sa se gandeasca mama ei. ea ce ar fi facut daca ar fi patit la fel si nu ar fi avut sprijin din partea parintilor?
daca ai posibilitatea sa o tii la tine, ajut-o. va aprecia mereu sprijinul tau. nu sunt de acord cu avortul, dar e prea mica pentru un copil...
vorbeste cu parintii tai daca poate ramane la tine. se poate intretine, doar de acum isi ia singura alocatia. un sfat pentru ea: sa se calmeze, sa gandeasca lucrurile la rece si sa se decida ce va face cu viata ei acum ca parintii sa-i dau dovada de o denaturalete maxima. nu poate sa isi faca rau ei, dar mai presus de toate copilului. daca se va naste fara tata nu e asa de grav, dar daca ea nu poate sa-l intretina... il va chinui mai mult.
si totusi, sa-si sune parintii. poate o vor intelege pana la urma.
anyway, la ce i-a trebuit ****t de la varsta asta? nu putea sa stea cuminte, in banca ei? pana mea, e mai mare cu 2 ani ca mine si tot eu gandesc asa? nu o critic, dar biata de ea, uite ce sufera acum... sad
oricum, ajut-o tu.
bafta, fetele! kiss

8 răspunsuri:
| Dollicious a răspuns:

Pai daca nu cumva e atasata de copilul ala sa renunte la el si sa-si convinga parintii s-o ierte si sa le promita ca nu se va mai intampla prea curand, si data viitoare sa aiba grija mai mare cu cine se incurca si sa-si dea seama daca vrea ceva anume de la ea sau daca intr-adevar o place

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toata decizia trebuie sa o ia ea. Sa se decida ce vrea sa faca cu viata ei si mai ales cu viata acelui copil nevinovat. Viata e o decizie...sa aibe grija de ea. Si multa putere

| Skillzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz a răspuns:

Spune`i prietenei tale sa`si dea cu ceva in cap, sa-i revina mintile! Du`te la ginecolog cu ea,si ginecologul iti v-a spune ce`i de facutwinking. Daca e, sa dea copilul spre adoptie! Si sa aiba grija cu scoala! Nu e bine sa creasca un copil la varsta asta, nu are bani sa-l intretina! Ar trebui sa renunte la scoala si sa se duca la munca pentru elwinking.

P.S : - Mergeti maine, daca tot e Luni, dupa ore, mergeti amandoua la un ginecolog, poate nu e gravida si va inselati! Aveti grija fetele!

Puphappy

| MadnessCaffe a răspuns:

Daca e curva asa ii trebuie, dupa ce ca e curva e si proasta.Nu a auzit de prezervativ sau AC?

Are 2 variante :

1. Avort
2.Se chinuie toata viata (si oricum se va chinui ca s-a fu*** la varsta asta)
3.Naste si da copilul unei familii care nu pot face copii.

Nu va inteleg, cum sa iti fie mila de astfel de specimene? Se *** la 15 ani ca niste curve dupa incep sa planga si cand se termina o iau de la capat si se lauda ca s-au **** la toata lumea.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Eu zic sa nu faca avort.E prea riscant si o sa regrete mai tarziu.Adoptia nu ar fi o idee prea rea daca parintii n-o sa o sustina.

Cel mai bine e sa vorbeasca cu parintii, sa le explice situatia si sa hotarasca impreuna ce sa faca.

Multa bafta si sa aiba credinta!

| euionutz a răspuns:

Sa mearga la el acasa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da apoi o merita din plin prietena ta! poti sa imi dai 1000 de stupid, asta e adevaru...

| simonarus a răspuns:

Ii recomand sa il dea in judecata accentuind pe faptul ca e minora si sa spuna ca si_a batut joc de ea daca v_a reusi cred ca parintii o vor primi inapoi