Parerea mea e sa nu te bagi, sincer. Pentru ca nici tie nu ti-ar conveni sa se bage cineva in relatia ta. Mai bine ramaneti prieteni (daca poti) si incerci sa te axezi pe alti baieti.
Buna.
In primul rand vreau sa-ti zic ca sa nu te duci maine la meci. O sa te simti prost, crede-ma.
Daca el place pe o alta fata si m-ai ales ca este intr-o relatie cu ea, nu m-ai ai ce face, decat sa te indepartezi de el. Nu incerca sa fii aproape de el, altfel te vei ranii singura. Te va durea.
Uita de el, desii suna urat... este luat.
Curaj! O sa treci si peste asta, crede-ma.
Take care! Sa speram ca iti vei gasi pe un baiat care sa aiba sentimente reciproce.
Pai adv e ca si eu joc, adica cu el. Nu e meci. si fata aceea nu vine niciodata cand sunt eu, sau nu o cheama. Eu as zice sa ramanem prieteni si sa ii arat intr-un fel ce a pierdut, sa se simta cum ma simt si eu
Nu stiu, nu prea merita sa iti simta prezenta.
Ma intreb, ce reactie ar avea prietena lui stiind ca el ti-a marturisit ca te place? Sau a mintit?
Oricum, cu asta ti-a dat sperante si aici a gresit. Poate ca nu a fost intentia lui sa faca asta, insa a facut-o si a iesit rau.
Ramai langa el atunci, dar o sa suferi.
Sfatul meu e sa nu te bagi in relatia lor, lasa-l pe el sa-si dea seama ca tu ai tinut la el si te-a pierdut definitiv, chiar daca s-ar desparte de respectiva!
Sper sa ai grija ce faci draga mea, nu se merita.
Nu are rost sa te gandesti la el. Iesi in parc, gaseste-ti alte ocupatii mai vin si alti baieti pe care ii vei placea, unii o sa te placa, altii o sa te refuze asa e viata si nu mereu merge pe roate. Incearca sa treci peste, daca el ti-a zis ca nu vrea sa se desparta de prietena lui, lasa-o asa, nu prea ai ce sa faci in cazul asta. Mai sunt si alti baieti pe lumea asta si o sa ii gasesti, nu trebuie decat sa te uiti. Daca o sa stai fixata pe baiatul asta, ai sanse mari sa nu reusesti nimic nici cu el si sa nu vezi nici baietii pe care poate i-ai placea si care te plac.
Te place doar, nu vrea sa fie cu tine.
Ramaneti prieteni si cand se desparte ai sansa pe care ti-o doresti!
Insa nu te baga intre el si prietena lui, nu e frumos din partea ta, s-ar putea supara pe tine.
Poate doar e prietenos nu ar trebui sa te agiti asa tare chiar daca eprima iubire si nu il poti uita flirteaza si tu cu alt baiat
Eu zic sa nu iti faci iluzii cu el ca ai sa ai mult de suferit. Gasesteti o persoana care sa te placa si sa te iubeasca doar pe tine.
Nu e asa usor...trec clasa a 7a si am media 10. Deci ce gandesc toti? Tocilaraa desi nu sunt deloc, adica stau cu cei mai mari ca mine ( baiatul e a 8a si fata cu care este e tot a 8a )si pur si simplu nu sunt genul sa stea sa invete...
Trebuie sa te gandesti ca el este fericit( daca iti place presupun ca iti pasa daca e fericit sau nu ) si daca el nu poate sau nu vrea sa fie mai mult intre voi nu trebuie sa faci mare caz din asta, o sa vina altul si fii tu insati poate o sa vada ce a pierdut
Dar....ma doare, nu stiu daca intelegi
Te inteleg, dar nu e iubire, nu o sa patesti nimic , capul sus si vin altii nu te ingrijora
Si ce sa fac?
Nu mai iesi cu el - cred ca-ti face rau sa-l vezi. gaseste alte ocupatii , fii optimista, nu e capat de viata o sa mai fie din-astea. si o sa treci peste toate
Ma eu te sfatuiesc in primul rand sa nu te lasi de invatat crezand ca asa vei fi mai populara sau chestii din astea, mai tarziu iti va parea rau (crede-ma iti spun din propia experienta). Eu zic sa stai linistita ca daca nu e sa fie pentru tine nu poti face nimic, te asigur ca vei suferi e normal, dar vei gasi pe altcineva caruia sa ii pese de tine, sa te placa asa cum esti cu defectele si cu calitatile tale si care sa te iubeasca. Trebuie sa fii deschisa noilor posibilitati ca sa le numesc asa, plus de asta gandeste-te ca nu vei putea avea nici un viitor langa o persoana ca el, din ceea ce ai mentionat consider ca are mai mult defecte decat calitati si ca practic tie iti place de fizicul lui nu de persoana lui, ceea ce este o mare greseala pentru ca fizicul se pierde cu ani insa personalitatea nu (lupul isi schimba parul dar naravul ba). Te sfatuiesc sa iti ocupi timpul cu diverse lucruri sau activitati care iti plac pentru a nu avea prea mult timp sa te gandesti la el, incearca sa ii vezi partile rele in loc de cele bune si incearca sa nu petreci prea mult timp in compania lui si fi optimista ca orice sac isi are peticul.
Sau am putea sa ramanem prieteni...
Nu am spus ca nu, lucrurile alea erau in cazul in care dupa aceasta intamplare te simt rau sa stai in preajma lui.
Incerc sa rezist si sa il fac sa se simta la fel... poate sunt rea dar...
Nu o sa se simta la fel, deloc! Pentru ca el are o relatie...
Poate Dar eu chiar cred ca m-a placut din cum se purta cu mine, macar putin, si stand cu el o sa incerc sa il fac sa ma placa mai tare (daca se poate) si intr-un final cand se va desparti de fata aceea eu o sa ii zic ca sunt cu altcineva sau ca nu sunt roata lui de rezerva Cam asta e planul ( din nou nu vreau sa par rea)
Nu pari rea, esti doar razbunatoare si nu e bine deloc. Nu uita ca roata se intoarce, chiar daca e patrata! EL nu ti-a gresit cu nimic, nu e vina lui ca e in alta relatie si ca nu te iubeste, asa cum o faci tu... ma rog, de fapt il placi, iubit e prea mult spus. Insa, tu chiar gresesti si o faci intentionat. Aici e greseala, care se va plati la un moment dat.
M-ai bine lasa-l pe el sa-si dea seama, va durea mai mult.
Okay....ms de sfat. O sa iti mai cer si iti povestesc cum a fost ziua de maine daca nu te superi (adica maine o sa iti povestesc
N-ai pentru ce, draga mea :p.
Iti las mesaj cu id-ul meu, te astept.
Daca e prima data cand iti place de cineva cu adevarat atunci e firesc sa suferi pentru ca te intalnesti cu un sentiment nou.Incearca sa comunici cu alti baieti, fii sociabila cu acestia si incearca sa le gasesti calitati pe care nu le are baiatul pe care-l placi astfel dandu-ti seama ca nu e persoana potrivita tie.In mod normal as spune sa fii mai indiferenta cu el, dar daca are prietena nu cred ca ai cum sa-l atragi foarte tare.Nu-l mai baga in seama pe messenger/facebook si asteapta sa deschida el discutiile.Straduieste-te sa-l vezi ca pe un prieten nu ca pe un eventual iubit
Ms Nu e prima data, dar pe el chiar ...chiar il plac
Cu placere. Stai linistita ca nu o sa fie ultimul baiat pe care o sa-l placi.Mie mi-a placut de o colega din clasa 6a pana intra 8a cand de abia atunci am avut curaj sa-i spun.De fapt nici macar nu i-am spus eu, i-a zis un "amic" caruia ii spusesem secretul
) Deci nu esti asa FOREVERALONE :p
Daca vezi unele intrebari ale mele o sa-ti dai seama ca nu sunt chiar ALONE . Pana acum nu prea am avut experiente prea placute cu fete...
Eu ce sa mai zic? Pun atat de mult suflet si nu ar trebui
Ai destul timp...Si inca nu esti la liceu.De acolo o sa inceapa sa se bage multi baieti in seama cu tine. Poate ar face-o si acum, dar cred ca sunt prea timizi.Nu trebuie sa pui suflet intr-o relatie decat dupa ce te convingi ca partenerul chiar tine foarte mult la tine.
Da...dar stii, eu chiar il placeam pe baiatul asta O sa incerc sa uit mersi pentru sfaturi :*
Te tine pe hold, draga mea. se distreaza cu aia, dupa se despart, dupa vine la tine. open your eyes