| lllorenusssuumeu a întrebat:

TPU raspundeti urgent si serios... Vreau sa plec de acasa la prietenul meu si sunt foarte sigura ca vreau sa fac lucru acesta. Dar am doar 15 ani aia e problema. Oare daca merg maine la politie si dau o declaratie dinaia ca vreau sa plec de buna voie si chesti, mai poate sa ii faca ceva politia la prietenu meu? si pot sa dau la 15 ani la politie declaratie dinaia? si daca da ce sa scriu in ea :* va multumesc din suflet, va pup o seara faina :* multumesc la cei care nu ma jignesc si nu se com :**

32 răspunsuri:
| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Declaratia ta la politie valoareaza fix 2 lei, si e foarte bine ca nu valoareaza nimic pentru ca se vede clar ca nu esti instare sa iti decizii bune in viata