| Iuzarneim_8237 a întrebat:

TPU, Salut!big grin Pana acum m-am mai sarutat de vreo 3 ori, nu e mare lucru, dar cred ca tot nu m-am prins cum se face. Tot timpul dupa ce ma sarut am saliva pe langa buze, bale cum s-ar zice. Fac ceva greshit sau asa e normal? fundahappy

Răspuns Câştigător
| lenutsica a răspuns:

Buna.chiar daca te-ai sarutat de vreo 3 ori asta nu conteaza.tu nu faci nimic gresit,niciodata nu fi incordata sau cu gindul ca nu a sa-i placa partenerului, simtete libera, gandeste-te la ceva placut.sarutul nu poate fi mereu la fel, toti saruta diferit si in totdeauna trebuie sa te conduci dupa sarutul partenerului.de saliva nu-ti fa griji asa se intimpla citeodata. funda?

7 răspunsuri:
| LinkinPark a răspuns:

Esti fata? Daca da, nu fii foarte timida adica, cel mai bine este sa nu fi timida de loc in timp ce saruti pentru ai da celui "norocos" impresia ca stii foarte bine ceea ce faci.
Daca esti baiat...pai... nu mai folosi prea multa saliva in timp ce sarutirolling on the floor

| moniquah a răspuns:

Pai nu prea e normal sa salivezi pe langa buze tongue lasa-te dusa de val si o sa fie ok happy

| Donatello a răspuns:

Incearca sa nu ii mai dai drumu la saliva. cu timpul o sa inveti sa te saruti.

| FucktheSystem a răspuns:

Nu știu dacă tu te simți bine când ai bale pe față dar majoritatea oamenilor nu prea vor asta.

| DeliciousMe a răspuns:

laughing mai adica balele alea nu trebuie sa-ti curga asa ca la un caine pe langa buza dar daca esti umeda e ok si poate nu e din cauza ta ci a lui. sarutul nu poti sa il inveti decat practic nu daca citesti de undeva. faci ce face si el /ea

| Iuzarneim_8237 explică:

Dar nu imi controlez saliva, pur si simplu dupa sarut sunt uda sub buza de jos in general, si partenerul la fel ( cred )

Răspuns utilizator avertizat