Pai schimba-ti dieta 3 mese si 2 gustari intre la ore fixe,poti consuma un mic dejun consistent care sa-ti dea energie pentru intreaga zi,apoi un fruct,la pranz mancare normala,carne de pui,peste,salate,spre amiaza iar poti manca un fruct si seara ceva usor,fara paine,fara dulciuri,bea multa apa (renunta la sucuri si cafea). Este vara ai de unde sa alegi legume si fructe,dar ai grija sa te hranesti cum trebuie cu proteine pe care le poti lua din seminte sau nuci! Si al doile pas important,sport stiu ca asta e mai greu, dar asa slabesti, te tonifiezi si ajuti organismul sa-si revina mai repede! Folosesti si creme de corp astfel incat pielea sa nu aiba de suferit din cauza acestor modificari ale corpului! Bafta si multa vointa
Cel mai simplu mod de a slabi e sa mergi la un nutritionist sa-ti faca o diete pe baza alimentelor care iti plac cel mai mult + sport [abdomene, alergat, genofelxiuni... E vara, inot!]. Daca nu vrei sa apelezi la nutritionist doar renunta la dulciuri [poti manca dimineata daca in restul zilei mananci salate si un piept micut de pui pe gratar]. Nu manca seara! Bafta :*:*:*
Nu ai spus si ce inaltime ai, de obicei creutatea trebuie sa fie cu 10 mai mica decat inaltimea (daca ai 1.60 m greutatea trebuie sa fie undeva pe la 50.Insa oricum ar trebui sa incerci sa-ti echilibrezi dieta nu zice nimeni sa renunti total dar incearca sucuri naturale evita cipsurile si ciocolata e recomandata cam in toate dietele atat timp cat e neagra si in cantitati mici,si incearca sa faci macar in doua zile din saptamana sport,in rest mergi pe jos si bea multe lichide, si cel mai important nu te infometa, prin infometare nu slabesti ci ajungi anorexica.Mult noroc si ai incredere in tine nu te astepta sa slabesti peste noapte ci in timp, am fost in situatia ta am slabit de la 62 de kg la 55 si acum imi e foarte bine iar inaltime mea e de 1, 70, ce incerc eu sa-ti zic e ca daca chiar vrei se poate.
Pai.incearca sa nu mai mananci atatea prostioare...presupun ca mananci si stai nu faci nici miscare.ar fi bine sa incerci sa ai mese echilibrate mic dejun pranz si cina.bine si intre mici gustari dar nu abuza.si miscarea conteaza.