| SamuelTudosa a întrebat:

TPU! Stiu ca e cam ciudat dar de vreo saptamana imi place de o fata vorbesc mai mereu si la scoala etc. Intr-o seara ma intreaba pe Fb daca vorbesc cu ea pentru ca o plac la un moment dat i-am spus am vorbit in continuare la fel ca inainte dar de vreo 2 zile cand ma vede intrat nu dureaza 2 min si se pune in mod offline. Intrebarile sunt: Oare ea ma place si de ce se deconecteaza imediat ce ma vede intrat :/?

Răspuns Câştigător
| HeadShoot32 a răspuns:

Cel mai sigur o sacai prea mult. incearca sa ii devii prieten adevarat, si sa vezi daca ea vorbeste cu tine din politete sau pentru ca asa vrea ea.

8 răspunsuri:
| kentake0 a răspuns:

Vorbeste cu ea in realitate. Iti spun sigur, daca vorbesti cu ea nu ii va scrie in frunte offline.

| Atlas996 a răspuns:

Salut uita-te la videourile astea si te asigur ca dupa vei sti ce trebuie facut si cum sa-ti dai seama daca te place.

https://www.youtube.com/watch?v=qtPU7FL78CA

| SamuelTudosa explică (pentru kentake0):

laughing Da, dar faza e ca sunt cam timid

| Black38 a răspuns:

Nu te place. Vrea doar sa nu o mai bagi in seama. Dupa parerea mea daca nu te place nu o sa te mai bage in seama aproape deloc.Asa sunt fetele daca te plac o sa stea numai pe capul tau, iar daca nu o sa fii ca invizibil pentru ele.

| SamuelTudosa explică (pentru Black38):

Vom vedea pe parcurs happy

| Black38 a răspuns:

Ai drepate mai stai 5-10 ani sa vezi daca te place, timp in care ai putea sa gasesti alta fata

| SamuelTudosa explică (pentru Black38):

Da mai dar mie imi place de ea de 7 zile ce nu intelegi laughing esti batut in cuie

| SamuelTudosa explică (pentru HeadShoot32):

Ok mersi pentru sfatwinking